reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Nam się bardzo poszczęściło, bo ciąża przyszła w pierwszym cyklu starań. Nastawiałam się na dłużej z uwagi na wiek i problemy z jednym jajnikiem. Mam nadzieję, że szczęście będzie nam dalej sprzyjało i ciąża będzie się rozwijać prawidłowo. Czekam na pierwsze USG.
Trzymam kciuki, żebyśmy w czerwcu/lipcu wszystkie mogły podzielić się dobrą nowiną :)

reklama
A nam pykneło od razu bez spiny total spontan i jest 2 krechy
W domku mamy 6 latka narazie nie mowie bo to straszns papla ale jak pytam to bardzo chce rodzenstwo noo zobaczymy oby jak najszybciej na usg
2.11 wylot do Odessy na 4 dni relaksowac sie mam nadzieje ze szybko zleci aby sie umowic na wozyte do gin

Słuchałam serduszka [emoji3531]wg USG 6+4 i termin 21.06
Wg o@ 6+1. I termin 25.06
[emoji3059]Jestem szczęśliwa następna wizyta 12.11,[emoji4]
IMG_20191031_102623.jpeg

reklama
Witam jak tam dzionek Wam mija :) ja posprzątałam całą chałupe jakaś mnie wena naszła :p
Witajcie... Dołączam do was kalkulator pokazuje termin na 07.07.2020r
Na razie oprócz dwóch kresek nic nie wiadomo... A najśmieszniejsze jest to że zaszłam przy tabletkach antykoncepcyjnych
Gratulacje ! To pewnie wielkie zaskoczenie co ;D

Do góry