reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Macie jakiś sposób na ogromne bóle glowy? Nie daje sobie z nimi rady. A apapu nie chce non stop brać. Jakies cwiczenia moze? Cokolwiek. Na uszach stane, zebym mgla funkcjonować.
Też z tym walczę, pomaga mi vick smaruje sobie górną cześć skroni , po lewej prawej, pomaga.

reklama
Na dziewczynkę [emoji3] ale tylko dlatego że prościej z imieniem i mam tonę różowych ciuszków [emoji3] dlatego czekam na nub bo wydaje mi się bardziej trafne. A Ty co byś chciała?:)
Chyba dwie córeczki 😊 Fajnie będzie jak będzie chociaż jedna córcia czyli parka 😍
Ja mam już synka 5 lat, więc wiadomo córeczkę by się chciało, ale mogą być i chłopcy oby zdrowi!

Umi a wody dużo pijesz ? Na sile nawet.
Coś tu dziewczyny pisały, że można olejkiem jakims smarować skronie, a może Amol spróbuj? I jakaś mega gruba czapę zakładaj

O ja 🥰❤ kuzynka 10 grudnia urodziła bliźnięta właśnie parkę,są piękne ale do siebie wcale nie podobni ona do mamy on do taty brunetka i blondyn 😁
Nasze są dwujajowe, więc też wcale nie muszą być do siebie podobne 😅 Kurcze super, że parka ❤️💙 Maluszki zdrowe? Donosiła do terminu? A jak kuzynka sobie radzi? Tego się troszkę boję 😊

Koleżanka chyba nie zrozumiała o jakim wyrostku mówimy 🤣🤭

Popłakałam się ze śmiechu, dopiero zczailam o jakim wyrostku mogła pomyśleć [emoji23]
@Kasiaparasia mowa o wyrostku płciowym :)
IMG_2906.JPG

reklama
Do góry