Natalia198777
Fanka BB :)
Ja trochę niżej 8+3Przebije co kochana ? Obecne jestem 9+4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja trochę niżej 8+3Przebije co kochana ? Obecne jestem 9+4
Długo leżałaś? Ja już 2 tyg leżę, tylko ja nie plamie w ogóle i lekarz mówił że kosmowka nie jest przyklejona dobrze do ściany macicy a to właśnie przez krwiaka podkosmowkowego .ja tez w pierwszej ciazy mialam plamienia i krwiak i na szczescie dostalam duzo progesteronu i lezenie i ledwo sie udalo a corka jest madra piekna i wszystko z nia ok
jakos nie moge sobie wyobrazic ze trafialm na takiego lekarza i moglo by jej nie byc
czasami ludzki organizm nie jest taki madry jakby sie wydawalo a co z tymi wszystkimi ciazami co na sterydach zastrzykach z heparyny i tonach progesteronu - przeciez bez tego tez by dzieci nie bylo
Jak wychodzi Ci z OM? Bedziesz wiedzirc ktory tydzien. No super ze cos bylo widac. Ja przy 2mm nic nie widzialam a 5mm pecherzyk byl pusty... Ale u kazdej jest inaczejSama nie jestem pewna, obstawiam że zaczął się 7 my tydzień.
Na ostatniej wizycie pęcherzyk 3mm i coś było w środku. To było 11 dni temu
Nie uda się na pewno. I tak jestem wciśnięta jako dodatkowa między inne ciężarneTo zaczekaj spokojnie do wizyty albo jak masz się bardzo stresować to może uda Ci się ja przyspieszyć ? Jak dla mnie nie masz co się martwić na zapas
Ja przy 9 mm miałam pusty pęcherzyk, wg usg byl to 4+6Jak wychodzi Ci z OM? Bedziesz wiedzirc ktory tydzien. No super ze cos bylo widac. Ja przy 2mm nic nie widzialam a 5mm pecherzyk byl pusty... Ale u kazdej jest inaczej
O jakich porach robiłaś badanie bo to jest ważne?Sa kalkulatory przyrostu na necie min 66% powinno byc kiedy masz lekarza?
U mnie nie wiadomo kiedy dokładnie była owulacja. Mam cykle 35 dni, robilam testy owulacyjne 14-15-16 Dzień cyklu i byly negatywne. Mogła przyjsc nawet w 21 dniu cykluJak wychodzi Ci z OM? Bedziesz wiedzirc ktory tydzien. No super ze cos bylo widac. Ja przy 2mm nic nie widzialam a 5mm pecherzyk byl pusty... Ale u kazdej jest inaczej
Robiłam po pracy, we wtorek koło 18, i w czwartek koło 17O jakich porach robiłaś badanie bo to jest ważne?
Ja przy 9 mm miałam pusty pęcherzyk, wg usg byl to 4+6