reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
ja tez :( w pierwszej ciazy mialam plamienia i krwiak i na szczescie dostalam duzo progesteronu i lezenie i ledwo sie udalo :) a corka jest madra piekna i wszystko z nia ok
jakos nie moge sobie wyobrazic ze trafialm na takiego lekarza i moglo by jej nie byc :( :(
czasami ludzki organizm nie jest taki madry jakby sie wydawalo :( a co z tymi wszystkimi ciazami co na sterydach zastrzykach z heparyny i tonach progesteronu - przeciez bez tego tez by dzieci nie bylo :( :(
Długo leżałaś? Ja już 2 tyg leżę, tylko ja nie plamie w ogóle i lekarz mówił że kosmowka nie jest przyklejona dobrze do ściany macicy a to właśnie przez krwiaka podkosmowkowego .

Sama nie jestem pewna, obstawiam że zaczął się 7 my tydzień.
Na ostatniej wizycie pęcherzyk 3mm i coś było w środku. To było 11 dni temu
Jak wychodzi Ci z OM? Bedziesz wiedzirc ktory tydzien. No super ze cos bylo widac. Ja przy 2mm nic nie widzialam a 5mm pecherzyk byl pusty... Ale u kazdej jest inaczej

Gusia No trochę mały ten przyrost jak na 48h, Ale może o różnych godzinach pobierałas albo nie zawsze rośnie idealnie równo. Nie wiem, natomiast stres nie jest wskazany. Musisz wytrzymać do piątkowej wizyty chyba ze uda Ci się ją przyspieszyć?

Jak wychodzi Ci z OM? Bedziesz wiedzirc ktory tydzien. No super ze cos bylo widac. Ja przy 2mm nic nie widzialam a 5mm pecherzyk byl pusty... Ale u kazdej jest inaczej
U mnie nie wiadomo kiedy dokładnie była owulacja. Mam cykle 35 dni, robilam testy owulacyjne 14-15-16 Dzień cyklu i byly negatywne. Mogła przyjsc nawet w 21 dniu cyklu

reklama
Do góry