Justysia348
Fanka BB :)
I daj nam znać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może się jeszcze rozkręcimy i dojdzie ktoś jeszczeAle tu cicho....
Skąd ja to znam! Miałam identycznie w pierwszej ciąży niby była radość ale jak powiedziałam M to się poryczalamWitajcie.
Wg moich obliczeń (wspomaganych aplikacją) mój termin to 4 lipiec. Jeszcze jestem w lekkim szoku, bo nastawiliśmy się z Mężem na dłuższe starania. Pierwszy test wykonany 24.10 - bardzo blada druga kreska. Powtórka 27.10 - kreska już dość wyraźna. Wczoraj badanie z krwi - poziom beta ponad 1100. W przyszłym tygodniu wizyta u lekarza więc może już coś uda się zaobserwować.
Nie miałam żadnych wyraźnych objawów, które wiele osób opisuje. Jedyne, co zwróciło moją uwagę to wcześniejsze powiększenie i nadwrażliwość piersi - ok. 16-17 dnia cyklu. Oczywiście w pierwszym momencie pomyślałam, że mam jakieś urojenia... i chyba dalej do mnie nie dotarło
To nasza pierwsza ciąża więc radość miesza się z przerażeniem. Mam nadzieję, że będzie mi tu z Wami raźniej i jakoś przez to przebrniemy
Myślę,że narazie nie masz co się martwić ważne że przyrost jest w normie moja beta z 21.10 wynosiła 191.48 z 24.10 944.68 i już lekarz nie kazał mi robić, 4.11 idę do lekarza a Ty? Za nas obie trzymam mocno kciuki ma pewno będzie dobrze.a ja mam do Was pytanie pierwsza betę robiłam 25.10 i wyszła 221.25 druga zrobiłam 28.10 i wyszła 653.91 w kalkulatorze wychodzi ze jest przyrost w normie ale trochę się boje ze jest jednak mały w lipcu poroniłam w 6tc i już chyba świruje żeby to się nie powtórzyło.