210? Ja jak odciągnę na razie 50 ml to się cieszę. Chciałabym machnąć 200 za jednym zamachem no zobaczymy czy się rozkręci@Miiodzio ja już dwa dni to pije i pokarmu faktycznie mam więcej. Dzisiaj rano odciagnelam 210ml
Na pewno to też zasługa odpoczynku ale jakkolwiek wierzę w ten ********** bo takiej ilości nigdy nie odciagnelam
reklama
Tralalila
Początkująca w BB
Spieszę się pochwalić, że załapałam się na lipcową mamę moja malutka (3370 g, 54 cm)wyskoczyła 31 lipca o 19:35, poród był błyskawiczny (35 minut od pierwszych skurczów) , teraz mamy te same problemy z karmieniem, laktacją i brodawkami.
Bardzo mi go szkoda. Byliśmy u lekarza i generalnie jest wszystko ok (jak na fakt, że jest przeziębiony). Musimy teraz dużo spacerować i robić to samo co do tej pory. Niestety mały może się męczyć do 3 tyg. W ogóle od wyjścia ze szpitala (czyli od 21.07) do wczoraj przybrał prawie 500 gramów. Sama nie wiem jak to możliwe Co do kropelek to mieszkam w Niemczech i kupiliśmy na miejscu. Widzę jednak, że w Pl też są dostępne.Współczuje katarku. Dla takiego maluszka to bardzo męczące. Jakie kropelki dajesz na ubranko?
Babix Inhalat: Link do: nordic | | Babix Inhalat N maść do inhalacji
@Tralalila - super, gratuluję szybkiego - i mam nadzieję w miarę bezbolesnego - porodu. Jestem pewna, ze dacie radę z wszelkimi przeszkodami
PaulaK90
Zaciekawiona BB
@Tralalila Gratulacje! Tylko pozazdrościć tak szybkiego porodu. Ważne że masz już malutką przy sobie
LaOla
Zaciekawiona BB
Gratulacje ❤❤Spieszę się pochwalić, że załapałam się na lipcową mamę moja malutka (3370 g, 54 cm)wyskoczyła 31 lipca o 19:35, poród był błyskawiczny (35 minut od pierwszych skurczów) , teraz mamy te same problemy z karmieniem, laktacją i brodawkami.
bloomka
Zaangażowana w BB
Spieszę się pochwalić, że załapałam się na lipcową mamę moja malutka (3370 g, 54 cm)wyskoczyła 31 lipca o 19:35, poród był błyskawiczny (35 minut od pierwszych skurczów) , teraz mamy te same problemy z karmieniem, laktacją i brodawkami.
Gratulacje [emoji846] super szybki poród wow! Nic tylko rodzic [emoji6] dużo zdrówka dla Mamusi i Bobaska [emoji7]
bloomka
Zaangażowana w BB
Cichutko się zrobiło [emoji6] my dzisiaj mieliśmy szczepienie, był wrzask, a teraz obserwuje. Przy okazji starsza miała bilans dwulatka, dała popis buntu klasycznego. Ciężko mi jeszcze zorganizować te wyjazdy z dwójka i ogólnie ogarniać dwójkę zwłaszcza, ze córka jest typem łobuza strasznego. A co będzie później jak młody podrośnie i tez będzie łobuzem muszę jakieś mądre książki poczytać jak to z nimi postępować.
wszystkozajete
Moderatorka
Bloomka polecam „Rodzeństwo bez rywalizacji” i „Zgodne rodzeństwo”. Czytałam. Nadal nie ogarniam mojego 2,5 letniego szoguna w zestawie z noworodkiem Zwłaszcza, że starszak od kilku dni ma totalną mamozę.
PaulaK90
Zaciekawiona BB
reklama
AjahiS
Fanka BB :)
Gratulacje śliczny :-)Dziewczyny to i ja się pochwalę miałam termin na 29 lipca a urodziłam wczoraj 10 sierpnia. Małemu się nie śpieszyło. Poród miał być sn, ale pod koniec spadało tętno i lekarz zadecydował o CC. Wszystko dobrze się skończyło. Jest przekochany Zobacz załącznik 1008983