reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Wizyta umówiona na 25 listopada :)
To wcześnie.
Ja się w pierwszej ciąży nie spieszyłam i teraz też nie. Wóz albo przewóz - będzie serduszko, albo nie będzie.

A chodzicie prywatnie czy na NFZ? Ja w poprzedniej ciąży prywatnie, teraz chcę i tak i tak. Tyle kasy wydałam wtedy na badania, doszłam do wniosku że skoro płacę tyle lat składki to mi się należy.

To wcześnie.
Ja się w pierwszej ciąży nie spieszyłam i teraz też nie. Wóz albo przewóz - będzie serduszko, albo nie będzie.

A chodzicie prywatnie czy na NFZ? Ja w poprzedniej ciąży prywatnie, teraz chcę i tak i tak. Tyle kasy wydałam wtedy na badania, doszłam do wniosku że skoro płacę tyle lat składki to mi się należy.
Ciąża jest z invitro i wtedy kazali mi przyjść na pierwszą wizytę refundowaną. Ja mam opiekę luxmed więc mogłabym tam prowadzić ciążę, ale już sama nie wiem czy nie wolę jednak być pod opieką lekarza z kliniki niepłodności, będę się zastanawiać jak na pierwszej wizycie wszystko okaże się być dobrze.

Ciąża jest z invitro i wtedy kazali mi przyjść na pierwszą wizytę refundowaną. Ja mam opiekę luxmed więc mogłabym tam prowadzić ciążę, ale już sama nie wiem czy nie wolę jednak być pod opieką lekarza z kliniki niepłodności, będę się zastanawiać jak na pierwszej wizycie wszystko okaże się być dobrze.
A to rozumiem :)

reklama
Cześć, chyba też powoli się przywitam. Nadal w to nie wierzę bo początki były ciężkie (nietypowe przyrosty bety i krwawienia) ale wczoraj na USG widziałam migające serduszko ♥️. Termin wyznaczony na 11 lipca 🤞.
Sytuacja jak u mnie, ja w 6+5 też wylądowałam na IP z krwawieniem ze skrzepami ale wszystko na kontroli było ok😉
Chociaż bardzo się boję a wizyta dopiero w środę 🥸

Do góry