reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Dziewczyny Gratulacje !! Ile cudowności się pojawiło ♥️ Piękne dzieciątka♥️ Wszystkim świeżym mamusiom i ich pociechom dużo zdrówka ♥️

Widzę, ze z tym karmieniem same przeboje, nie będę oryginalna u Nas jest to samo, ale trochę inne tego przyczyny.
Dziewczyny my z Melka wyszłyśmy ze szpitala 17.07( ja po 49 dniach, Mela 29) z waga 2020 g, miał być poniedziałek 15.07 z waga 2050g, ale dopadła nas żółtaczka jeszcze.. Jednak najważniejsze, ze już w domku uczymy się siebie pod każdym względem, aczkolwiek nie mam co narzekać Melasia jest grzeczna ♥️ Jedyna męczarnia to, to odciąganie co 2-3 godz dzień-noc,bo mała ma za mała buzie aby chwycić cyca, aczkolwiek odstawiamy się codziennie i jakiś tam progres jest.
Co do jej stanu zdrowia, czeka nas maraton po specjalistach z racji jej wcześniactwa czyli na pewno kardiolog, neurolog, pulmonolog itd. Mam nadzieje, ze nic nie wyjdzie po drodze...

Aktualna waga 2150 g

Życzę wszystkim dużo zdrówka i siły, pięknie się rozpakowujecie dziewczyny ♥️

Załączniki

• 7C8D7C19-1394-4489-9A40-3C1EEA4B4CCD.jpeg
    7C8D7C19-1394-4489-9A40-3C1EEA4B4CCD.jpeg
    157,6 KB · Wyświetleń: 291
  • 23460DFD-A99B-4123-B2D4-C97A3D927B92.jpeg
    23460DFD-A99B-4123-B2D4-C97A3D927B92.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 303
reklama
Dziewczyny Gratulacje !! Ile cudowności się pojawiło [emoji3531] Piękne dzieciątka[emoji3531] Wszystkim świeżym mamusiom i ich pociechom dużo zdrówka [emoji3531]

Widzę, ze z tym karmieniem same przeboje, nie będę oryginalna u Nas jest to samo, ale trochę inne tego przyczyny.
Dziewczyny my z Melka wyszłyśmy ze szpitala 17.07( ja po 49 dniach, Mela 29) z waga 2020 g, miał być poniedziałek 15.07 z waga 2050g, ale dopadła nas żółtaczka jeszcze.. Jednak najważniejsze, ze już w domku uczymy się siebie pod każdym względem, aczkolwiek nie mam co narzekać Melasia jest grzeczna [emoji3531] Jedyna męczarnia to, to odciąganie co 2-3 godz dzień-noc,bo mała ma za mała buzie aby chwycić cyca, aczkolwiek odstawiamy się codziennie i jakiś tam progres jest.
Co do jej stanu zdrowia, czeka nas maraton po specjalistach z racji jej wcześniactwa czyli na pewno kardiolog, neurolog, pulmonolog itd. Mam nadzieje, ze nic nie wyjdzie po drodze...

Aktualna waga 2150 g

Życzę wszystkim dużo zdrówka i siły, pięknie się rozpakowujecie dziewczyny [emoji3531]
Cudowna królewna [emoji813] [emoji813] mam nadzieję że dla Was to już koniec zmartwień i stresów i teraz będzie tylko z górki. Trzymam kciuki [emoji1696] [emoji1696]

Dziewczyny Gratulacje !! Ile cudowności się pojawiło [emoji3531] Piękne dzieciątka[emoji3531] Wszystkim świeżym mamusiom i ich pociechom dużo zdrówka [emoji3531]

Dziewczyny my z Melka wyszłyśmy ze szpitala 17.07( ja po 49 dniach, Mela 29) z waga 2020 g, miał być poniedziałek 15.07 z waga 2050g, ale dopadła nas żółtaczka jeszcze.. Jednak najważniejsze, ze już w domku uczymy się siebie pod każdym względem, aczkolwiek nie mam co narzekać Melasia jest grzeczna [emoji3531] Jedyna męczarnia to, to odciąganie co 2-3 godz dzień-noc,bo mała ma za mała buzie aby chwycić cyca, aczkolwiek odstawiamy się codziennie i jakiś tam progres jest.

Aktualna waga 2150 g

Życzę wszystkim dużo zdrówka i siły, pięknie się rozpakowujecie dziewczyny [emoji3531]
Wreszcie razem :*
[emoji175][emoji175]
Teraz juz bedzie dobrze :*
Buziaki dla was :*

Dziewczyny Gratulacje !! Ile cudowności się pojawiło ♥ Piękne dzieciątka♥ Wszystkim świeżym mamusiom i ich pociechom dużo zdrówka ♥

Dziewczyny my z Melka wyszłyśmy ze szpitala 17.07( ja po 49 dniach, Mela 29) z waga 2020 g, miał być poniedziałek 15.07 z waga 2050g, ale dopadła nas żółtaczka jeszcze.. Jednak najważniejsze, ze już w domku uczymy się siebie pod każdym względem, aczkolwiek nie mam co narzekać Melasia jest grzeczna ♥ Jedyna męczarnia to, to odciąganie co 2-3 godz dzień-noc,bo mała ma za mała buzie aby chwycić cyca, aczkolwiek odstawiamy się codziennie i jakiś tam progres jest.

Aktualna waga 2150 g

Życzę wszystkim dużo zdrówka i siły, pięknie się rozpakowujecie dziewczyny ♥
@Si.Kat jesteście piękne obydwie.Strasznie sie ciesze, ze wszystko szczesliwie sie potoczyło, zycze zdrowka❤

Dziewczyny my z Melka wyszłyśmy ze szpitala 17.07( ja po 49 dniach, Mela 29) z waga 2020 g, miał być poniedziałek 15.07 z waga 2050g, ale dopadła nas żółtaczka jeszcze.. Jednak najważniejsze, ze już w domku uczymy się siebie pod każdym względem, aczkolwiek nie mam co narzekać Melasia jest grzeczna.

@Si.Kat to super że już jesteście w domku :) Mocno trzymałam za Was kciuki, z tego co pamiętam miałaś termin podobnie do mnie i myślałam że będziemy rodzić w tym samym czasie, a tu proszę - Melasia ma już ponad miesiąc :D Dużo zdrówka dla Was!

Ja jutro wieczorem mam się zgłosić do szpitala, a w czwartek CC. Teraz to już naprawdę się stresuję ;)

Na dodatek martwię się tymi upałami, które zapowiadają... Dziewczyny, macie może jakieś rady jak przetrwać upał w szpitalu?

A my nadal w szpitalu :/ mały ma podwyższone crp i od soboty włączony antybiotyk, jak się uda to wyjdziemy w piątek

Załączniki

• 73F28985-A9B8-415C-83CF-9EEAB8B8E444.jpeg
    73F28985-A9B8-415C-83CF-9EEAB8B8E444.jpeg
    239,9 KB · Wyświetleń: 239
  • CE8CA75F-2B59-4C76-BC4C-CA1929BF79F5.jpeg
    CE8CA75F-2B59-4C76-BC4C-CA1929BF79F5.jpeg
    398,5 KB · Wyświetleń: 241
reklama
Do góry