reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
@Myslniczek - gratuluję i równocześnie życzę szybkiego powrotu do formy. Obyś męczyła się jak najkrócej! Najważniejsze, że masz to już za sobą, tego się trzymajmy.
@Miiodzio - współczuję Ci bardzo :( Może poszukaj w necie jakiś ćwiczeń relaksująco - rozciągających na ten etap ciąży?
@Betty93 - to już możesz się w każdej chwili spodziewać rozwiązania :)

Ja ,co prawda, mam jeszcze trochę czasu i nic mi nie dolega, ale im bliżej, tym bardziej się zastanawiam, kiedy to wreszcie nastąpi. Wg. lekarza prawdopodobnie nie w terminie, więc lekko rozczarowana jestem ;p

Hej. Mam pytanie do dziewczyn ktore sa juz po terminie albo kilka dnie przed czy waasze maluchy tez teraz mniej buszuja w brzuszkach? Moj caly dzien malo co sie rusza lub sa to ruchy ledwo wyczuwalne dopiero wieczorem jest kilka mocniejszych termin mam na 15.07 i nie wiem czy zaczynac sie martwic czy to jednak normalnie. Dodam tez ze w nocy maly jest dosyc czesto aktywny

Hej. Mam pytanie do dziewczyn ktore sa juz po terminie albo kilka dnie przed czy waasze maluchy tez teraz mniej buszuja w brzuszkach? Moj caly dzien malo co sie rusza lub sa to ruchy ledwo wyczuwalne dopiero wieczorem jest kilka mocniejszych termin mam na 15.07 i nie wiem czy zaczynac sie martwic czy to jednak normalnie. Dodam tez ze w nocy maly jest dosyc czesto aktywny
Ja jestem dzień przed terminem i kopniaków nie czuje wcale, jedynie takie rozciąganie po obu stronach brzuszka ;)
No i po pare razy na dzień czkawkę

reklama
Mam termin kilka dni o tobie. Mloda jest baaardzo aktywna. Ale też jak będzie przesadzać to mam na ktg jechać.

Do góry