bloomka
Zaangażowana w BB
ale spokojnie tu na forum się zrobiło my dzisiaj mamy 8 dzień. Była u nas położna i po zważeniu 240 g na plus także Wow dla Nadusi ja powoli dochodzę do siebie. Na drugi dzień po wypisie spuchła mi noga dostałam temperaturę, brzuch bolał gorzej niż w szpitalu. Po badaniu na oddziale wszystkie badania wyszły ok więc temp była od nawału. I tak siedzę masuje guzy, karmie i odciągam... dzisiaj powiedziałabym że było lepiej ale zobaczymy. Ogólnie słaba jestem. Okazało się też że w brzuchu byłó pełno zrostów i endometrioza. Wszystko zostało porządnie wyczyszczone i po cc była jeszcze 30 minutowa operacja.
Mi tez jedna noga spuchła na 5 dobę po cc i odpuchła po tygodniu. Już się przestraszyłam ze mi tak zostanie [emoji23]
Ładnie przybiera malutka, brawo [emoji846]
Mój dzisiaj kończy 4 tygodnie, nadal nie chce piersi, odciągam i dwa karmienia na dobę ma moje mleko, a reszta to mleko nan dla wcześniaków na lepszy przyrost wagi ale ze już zaczął nadrabiać zaległości to mu zmienię na Hipp pewnie. I dalej będę go tym cyckiem molestować może załapie [emoji6]