Iwona 1986
Zaangażowana w BB
Betty93 Moim zdaniem to dzisiaj jest ten dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozna pic nawet cala ciaze. Uelastycznia miesnie w tym i macicy. Jako przyspieszać porodu (daty porodu) raczej nie działa. Ale na przebieg porodu może pomóc.dziewczyny mam pytanie...gdzies ostatnio wyczytałam o piciu naparu z suszonych liści malin min 2 tyg przed porodem czy ktoras z was pije??
dziewczyny mam pytanie...gdzies ostatnio wyczytałam o piciu naparu z suszonych liści malin min 2 tyg przed porodem czy ktoras z was pije??
Dziewczyny moje szczescie Antoni 3090 kg,53 cm ,10 punktow, wczoraj o 10.25 przyszedl przez cc na swiat.Na razie sie poznajemy.Ja dzisiaj zaczęłam 40tc, zaliczyłam KTG, wieczorem jeszcze wizyta w gabinecie u mojego lekarza i czekam... Ostatnio dzień za dniem mija mi na czytaniu książki, więc jakoś czas leci.
Jutro planuję umyć okna w salonie bo są już turbo brudne (kot i dziecko dodatkowo o to dbają) i w sumie może wyprasuję ostatnie ciuszki dla małego.
@Justella Kochana, jak tam? Dzisiaj Wasz wielki dzień [emoji7][emoji173]️
Gratulacje :*Dziewczyny moje szczescie Antoni 3090 kg,53 cm ,10 punktow, wczoraj o 10.25 przyszedl przez cc na swiat.Na razie sie poznajemy.
GratulacjeDziewczyny moje szczescie Antoni 3090 kg,53 cm ,10 punktow, wczoraj o 10.25 przyszedl przez cc na swiat.Na razie sie poznajemy.