Martkaaa5
Fanka BB :)
Podkoloryzuj trochę lekarzowi sytuację niech wystawia L4no to zazdroszczę bezproblemowego lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podkoloryzuj trochę lekarzowi sytuację niech wystawia L4no to zazdroszczę bezproblemowego lekarza
Witaj to dobrze trafiłaścześć!Jestem Ala i mam termin na 1 lipca. Pierwsze dziecko, żadnych przeczuć, zero problemów, zero przygotowań. Nie mam z kim pogadać o ciążowych kwestiach, bo jeszcze studiuję i moje towarzystwo ma inne priorytety.
Witamycześć!Jestem Ala i mam termin na 1 lipca. Pierwsze dziecko, żadnych przeczuć, zero problemów, zero przygotowań. Nie mam z kim pogadać o ciążowych kwestiach, bo jeszcze studiuję i moje towarzystwo ma inne priorytety.
Witaj [emoji4]cześć!Jestem Ala i mam termin na 1 lipca. Pierwsze dziecko, żadnych przeczuć, zero problemów, zero przygotowań. Nie mam z kim pogadać o ciążowych kwestiach, bo jeszcze studiuję i moje towarzystwo ma inne priorytety.
cześć!Jestem Ala i mam termin na 1 lipca. Pierwsze dziecko, żadnych przeczuć, zero problemów, zero przygotowań. Nie mam z kim pogadać o ciążowych kwestiach, bo jeszcze studiuję i moje towarzystwo ma inne priorytety.
Nic...I już zła jestem na to..nie wiem czy to dobrze czy źle ze długo czekam..Masakra jakaś.
I jeszcze nie kazali dzwonić tylko ze oni będą, ale to zwariować idzie.
Do pracy chodzę od wczoraj to chociaż na chwilę głowa zajęta czymś innym ..
Dzięki ze pamiętacie o mnie..
cześć!Jestem Ala i mam termin na 1 lipca. Pierwsze dziecko, żadnych przeczuć, zero problemów, zero przygotowań. Nie mam z kim pogadać o ciążowych kwestiach, bo jeszcze studiuję i moje towarzystwo ma inne priorytety.