reklama
Hehe pomyślimyPodkoloryzuj trochę lekarzowi sytuację niech wystawia L4
Cześć Alu Zapraszamy Pączki o dziwo tylko jeden, a zawsze wpadało po kilka sztuk Ale żeby była równowaga w przyrodzie wpadły domowe zapiekanki z pieczarkami serem i "kepuczem"cześć!Jestem Ala i mam termin na 1 lipca. Pierwsze dziecko, żadnych przeczuć, zero problemów, zero przygotowań. Nie mam z kim pogadać o ciążowych kwestiach, bo jeszcze studiuję i moje towarzystwo ma inne priorytety.
Jak samopoczucie w ciąży?
Ostatnia edycja:
Każdy jest dobry gdy nic się nie dzieje. Może się jeszcze dogadacie [emoji846] Ja miałam teraz silną motywację finansową, ale też czuje się lepiej, bo nie mam problemów z kręgosłupem a wtedy prawie nie mogłam siedzieć... plus taki, że pracuje z kolegą i cięższe prace fizyczne on wykonuje [emoji16]
PaskuPaska
Fanka BB :)
Ja od 20.02 na l4 - nie umiem spać, a raczej śpie po 2 godz i póki co nic sie nie zmienia, jestem rozstrojona, nie umiem sie skupić, rozkojarzona... do tego chyba zaczyna sie odzywać rwa kulszowa (ale lekarz stwierdził, ze mam sobie to prywatnie załatwić) Przebywałam tez na l4 - 2 tyg. od początku grudnia bo plamiłam, brałam duphaston, luteine a później jeszcze cyclonmine, ale wróciłam do pracy po 2 tyg, ale leki brałam do 14 tyg. Mój lekarz nie jest chetny do dawania l4.. Następną wiytę mam 6.03 i zobaczymy co wtedy, wolałabym już polegiwa w domku, zastanawiam sie czy Wasi lekarze bez problemu wystawiają wam l4?? i czy czeka mnie zmiana lekarza w połowie ciąży, aktualnie chodzę na NFZ.
Chodzę prywatnie, moj gin wypisuje bez problemu, wpisuje pobolewanie w podbrzuszu i L4 gotowe [emoji39]
Witamy kolejną lipcową Mamusięcześć!Jestem Ala i mam termin na 1 lipca. Pierwsze dziecko, żadnych przeczuć, zero problemów, zero przygotowań. Nie mam z kim pogadać o ciążowych kwestiach, bo jeszcze studiuję i moje towarzystwo ma inne priorytety.
Pytaj o co chcesz
Ja dzisiaj po wizycie - wszystko jest w porządku. Za tydzień w środę połówkowe. )
Wizytujemy razem [emoji16] z tego co pamiętam to chyba jeszcze dwie dziewczyny mają połówkowe w środę [emoji57]
Misty29
Witam nową Mamusie
Ja jestem na l4 od 18 lutego. Wcześniej byłam na wychowawczym. Od poprzedniej ciąży nie wróciłam jeszcze do pracy.
Za wszystkie wizytujące trzymam mocno [emoji1696] Moja wizyta też już coraz bliżej bo we wtorek. Wreszcie doczekam się połówkowych.
Życzę Wam udanego i słonecznego piątku. Jakie macie plany na dziś?
Ja jestem na l4 od 18 lutego. Wcześniej byłam na wychowawczym. Od poprzedniej ciąży nie wróciłam jeszcze do pracy.
Za wszystkie wizytujące trzymam mocno [emoji1696] Moja wizyta też już coraz bliżej bo we wtorek. Wreszcie doczekam się połówkowych.
Życzę Wam udanego i słonecznego piątku. Jakie macie plany na dziś?
Myslniczek
Porządek w rzeczach dla dziecka a wieczorem kino jeśli kręgosłup mi pozwoli [emoji13]
Misty29
Na jaki film?Porządek w rzeczach dla dziecka a wieczorem kino jeśli kręgosłup mi pozwoli [emoji13]
reklama
Myslniczek
Kobiety mafi mój chłop chciał [emoji13]Na jaki film?