Hej.
Z rana zdążyłam Was trochę poczytać przy kawie ale już pisać nie było czasu.
Co do przeżywania wspólnie ciąży, to jak widać każda z nas ma też swoje preferencje i najważniejsze żeby nam odpowiadało zachowanie partnera.
U nas jest tak, że mój P dotyka brzuszek, często mnie przytula gdzieś od tyłu i zawsze pomasuje brzuszek, to takie czułe i bardzo to lubię. Raczej nie gadamy do brzucha, może tak, ja nie gadam [emoji2960] a on czasem coś powie, przywita się.
Wyprawkę też bedzieny wybierać razem, już wybraliśmy razem wózek i łóżeczko, ubranka głównie online będę zamawiać. Jakieś resztę rzeczy to muszę powiedzieć co się przydaje i co będzie potrzebne bo on nie ma pojęcia, w końcu to jego pierwsze dziecko. Ale podoba mi się że ma w tym swój wkład. Przy dwóch poprzednich ciążach nie miałam takiego wsparcia, może też dlatego że z mężem mieliśmy niezłą przepaść i każdy miał swój świat. Teraz jest inaczej.
Dzisiaj Walentynki, tak czekałam na ten dzień z niecierpliwością no i w koncu są! Ale nie dla tego, by dostać prezent (a rano na stole czekały na mnie piękne róże i czekoladki, jak dla mnie starczy
Niedawno wróciliśmy z badania połówkowego. Byliśmy cała familiadą[emoji23] syn wniebowziety a córka trochę fochowała a na koniec się rozbeczała bo będzie brat i nie będzie miała się z kim bawić[emoji1787]
A więc nasz Klusek rośnie jak na drożdżach, na dzień dzisiejszy wybiega o 10 dni do przodu w porównaniu do terminu z om. Mierzy już 21cm i waży 322g[emoji7][emoji7][emoji7] taki klocuszek, machal nam, nawet za siusiaka próbował się złapać [emoji1787] wszystko jak w najlepszym porządku i wszystkie organy prawidłowe. Jestem przeszcześliwa!!!
@renisus doczytałam że dostałaś jakieś niezrozumiałe informacje, trzymam mocno kciuki by jednak wszystko było dobrze!!!!
Dziewczyny zdrówka dla Was i chorych dzieci[emoji8][emoji8][emoji8] kurujcie się bo wiosna idzie[emoji4]
No to ładne staże macie, najlepszego z okazji rocznic [emoji3590] też bym miała już nawet 12 lat po ślubie, ale wolę być rok po rozwodzie[emoji12][emoji1787] a ponad dwa lata w szczęśliwym związku [emoji4]