reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Kurczę nie mogę się napatrzeć na te wszystkie ciuszki:-) Super są[emoji1]

Skończyłam pracę na dziś, jednak warto było się przyłożyć i zacząć o siódmej. Teraz czas na zakupy, muszę kupić sobie jakieś getry a i dla maluszka coś spróbuję upolować :-) A po zakupach koniecznie lody z podwójną porcją bitej śmietany [emoji510]

reklama
Fajna sprawa zawsze to nie jednorazowy wydatek a w domu jak człowiek odkłada to zawsze na coś skubnie
Ja wczoraj wybrałam się do sklepu z wózkami, pooglądać, popytać itp i co...i na drzwiach kartka że w tym dniu sklep zamknięty [emoji53] trzeba mieć szczęście ....

Ubranka poszły w ruch :D Córa robi przymiarki:p

Załączniki

• 20190208_130504.jpg
    20190208_130504.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 82
Co jakiś czas są tam takie wyprzedaże, każdy Lidl ma kiedy indziej. Wyprzedaja to co im zalega w magazynie. Wystawiają to w tych ich koszach i trzeba grzebać no i "walczyć" z innymi [emoji3]
U nas też takie są, wystawiają takie rzeczy w kartonach ale na szczęście nikt się nie bije [emoji23][emoji23] tylko ciężko trafić bo zapowiadają na kilka dni przed a w Lidlu bywam raz na dwa tyg
@Natalia 458 Myślę, że in vitro - szczegóły przebiegu procedury, liczby zarodków, leki itp. to tak specyficzne zagadnienie, że rozpoczynanie dyskusji na forum nie związanym z ivf mija się trochę z celem, jeśli ktoś chciałby zaczerpnąć wiedzy innej niż pokazywana w mediach - zapraszamy na priv, jeśli nie - też dobrze ;) Najważniejsze chyba jest to, by każdy podejmował decyzje w zgodzie ze sobą, niezależnie jakie są ;)

A co do płci - chyba będę wśród nielicznych (jedyna?), która nie chce znać płci dziecka. Jestem chyba staromodna i chciałabym mieć niespodziankę ;) Mój M. już wie i mimo, że wszyscy go naciskają, by im zdradził - to milczy. I tym sposobem moje widzimisię przeniosło się na całą rodzinę, która pozna płeć dziecka dopiero w lipcu.
Z jednej strony fajnie, ja bym chyba nie wytrzymała [emoji1] wtedy przy porodzie większa niespodzianka [emoji16] ja mam teraz dwa tyg do usg i już umieram z ciekawości [emoji16]
Ja też ostatnio poszalałam zakupowo :) w Lidlu była wyprzedaż wszystkiego :) Za to wszystko zapłaciłam całe 32 zł :)Zobacz załącznik 941021
Ale fajnie ci sie udalo[emoji4][emoji4]
Ja chyba dziś pójdę wpłacę zaliczkę na wózek [emoji848] mamy wybrany, podoba nam się a mamy taki fajny sklep na mieście że można wpłacić zaliczkę i płacić co tydzień ile się chce aż do porodu
Fajna opcja[emoji4] my jeszcze mamy wózek po najmłodszym i się cieszę bo jeden wydatek odchodzi. Chociaż ten udało mi się okazyjnie kupić nowy, jakimś cudem ktoś wystawił na ebay stelaż ze spacerowka, powystawowy ze sklepu ale nowy za 100 funtów [emoji1][emoji1] A gondole dokupilam nową Polsce [emoji16] i tym sposobem zaoszczedzilam 2000zl [emoji16][emoji16]

Na marcówkach miałyśmy jedną mamę, która nie chciała znać płci do porodu i wytrzymali :) Nie wiedział nikt, lekarza przed badaniem prosili, żeby nie ujawniał. Teraz na dniach rodzi drugie i też nie wiedzą :)

reklama
@.Mon. Podziwiam, ja bym nie dała rady. [emoji23]
Jak już bym tak miała robić, to nikt nie mógłby znać płci.
@ada1989 trzymam kciuki za wymarzona córeczkę.[emoji1]

Ja spacerówkę mam, kupiłam nowa dla córki rok temu. Teraz dokupić muszę tylko gondole, fotelik i chyba kupie dostawkę do wózka.
A dzień pizzy nie jest dziś? Moja mała dziś w żłobku robi właśnie pizze z okazji tego dnia. [emoji1]

Do góry