reklama
Ennis92
Fanka BB :)
Wbijam na obiad bo u mnie akurat tylko danioNie należę do perfekcyjnych pań domu, ale chyba włączył mi się tryb „obiadki matki”. Codziennie gotuję coś wybitnego [emoji23] Nie wliczając dni wyjętych z życia przez migrenę.
Nawet nie wiedziałam, że tak potrafię! Dziś puree z ziemniaków i autorskie kotlety mielone z indyka z żytnim chlebem zamiast bułki
mi w ogóle nie rosna, Nigdy nie byly jakies super ale teraz to jest dramat bo nie dosc ze sie rozdwajaja to jeszcze mi pekaja u podstawySuper ze po wizytach ok
Aaaa napadł na mnie głód słodkiego . Kupiłam sobie serniczek
Krwi pepowinowej pobierać nie zamierzamy.
Czy tylko ja mam takie słabe paznokcie?? Masakra jakaś. Muszą być ciągle na króciutko bo zaraz się rozwarstwiaja...
renisus
Ale bym zjadla ziemniaczka, a one ma liscie zakazanej.
L byl w sklepie i moge zrobic sobie salatke Jagodkowa. Tylko ze nie wiem kiedy a zezarlam rzodkiewke, bo pogryzam ja zamiast ciasteczek i przekasek. No ser jednak feta dam, bo mam smaka na niego.
Pisalam posta i mi go wcielo.
Dorka jak u Ciebie?
Marta, takie wscibskie pytanie. Kiedy zamierzasz zwolnic i kogos najac do pomocy? Podziwiam Cie, ja nie daje rady z codziennym zyciem a Ty ograniasz dworek.
Janka a te mysli o L4 to chwilowe bo taki dzien, czy juz nie masz sily? Ja bym z checia poszla na zwolnienie, no ale prawo jest takie ze moga rozpoczac mi macierzynski za wczesnie. A szkoda mi tracic czas z brzuchem w domu, wole z maluszkiem siedziec. Udalo mi sie wcisnac 4 tyg urlopu przed macierzynskim i zostalo mi 74 dni pracy. Odjac wolne po drodze, tutejsze swieta to tylko 66 dni [emoji23] Mam aplikacje co mi odlicza [emoji23][emoji23][emoji23] Macierzynski zaczynam 24.06 i byc moze wtedy bede miec cesarke. Idealnie! Julke tez urodzilam w pierwszy dzien macierzynskiego.
L byl w sklepie i moge zrobic sobie salatke Jagodkowa. Tylko ze nie wiem kiedy a zezarlam rzodkiewke, bo pogryzam ja zamiast ciasteczek i przekasek. No ser jednak feta dam, bo mam smaka na niego.
Pisalam posta i mi go wcielo.
Dorka jak u Ciebie?
Marta, takie wscibskie pytanie. Kiedy zamierzasz zwolnic i kogos najac do pomocy? Podziwiam Cie, ja nie daje rady z codziennym zyciem a Ty ograniasz dworek.
Janka a te mysli o L4 to chwilowe bo taki dzien, czy juz nie masz sily? Ja bym z checia poszla na zwolnienie, no ale prawo jest takie ze moga rozpoczac mi macierzynski za wczesnie. A szkoda mi tracic czas z brzuchem w domu, wole z maluszkiem siedziec. Udalo mi sie wcisnac 4 tyg urlopu przed macierzynskim i zostalo mi 74 dni pracy. Odjac wolne po drodze, tutejsze swieta to tylko 66 dni [emoji23] Mam aplikacje co mi odlicza [emoji23][emoji23][emoji23] Macierzynski zaczynam 24.06 i byc moze wtedy bede miec cesarke. Idealnie! Julke tez urodzilam w pierwszy dzien macierzynskiego.
renisus
Ennis potwierdzalas siurka, czy czekasz do jutra?
W ogole chyba przetrawilam ze to chlopczyk i zaczyna zalewac mnie takie wielkie uczucie milosci. Balam sie ze tego nie poczuje, a jednak na mysl o nim mam motyle w brzuchu niczym zakochana nastolatka. A on natomiast usluchal sobie glos Juli, chociaz ona od poczatku codziennie do brzucha gada. I jak tylko jest blisko i cos glosnie mowi to on zaczyna w brzuchu szalec. A ona natomiast prosi, zebysmy od razu jej siostre tez zrobili [emoji51]
ps..nie mamy edycji laczenia postow, ani usuwania takze znowu dwa pod rzad. Sorkiii [emoji12]
W ogole chyba przetrawilam ze to chlopczyk i zaczyna zalewac mnie takie wielkie uczucie milosci. Balam sie ze tego nie poczuje, a jednak na mysl o nim mam motyle w brzuchu niczym zakochana nastolatka. A on natomiast usluchal sobie glos Juli, chociaz ona od poczatku codziennie do brzucha gada. I jak tylko jest blisko i cos glosnie mowi to on zaczyna w brzuchu szalec. A ona natomiast prosi, zebysmy od razu jej siostre tez zrobili [emoji51]
ps..nie mamy edycji laczenia postow, ani usuwania takze znowu dwa pod rzad. Sorkiii [emoji12]
XjagodaX
Hahahah miałam napisać to samo ewentualnie dodać zdj pustego talerza po pierogach zamiast czekolady zjadłabym arbuza albo pomeloJa ugotowałam pierogi.. Ale nie wyśle wam zdj bo już zjedzone [emoji23] A teraz za mna chodzi czekolada....
Myslniczek
O arbuzzz takkkHahahah miałam napisać to samo ewentualnie dodać zdj pustego talerza po pierogach zamiast czekolady zjadłabym arbuza albo pomelo
U
użytkownik 902
Gość
Ooo pomelo to bym wciągnęła, uwielbiam
U
użytkownik 902
Gość
Ptysie jadam. Zawsze kupuje z tego samego miejsca, nigdy się nie zastanawiałam co mają w środku i nigdy mi nie zaszkodziły..[emoji848]
reklama
Ennis92
Jutro mam polowkowe ale oni nie potwierdzają. Takie rulsy.Ennis potwierdzalas siurka, czy czekasz do jutra?
Dopiero 24.06 idziesz? Ja mam zamiar już w Maju uciekać.... Ale może oficjalnie złożę od początku czerwca. No zobaczymy