reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Długo ze sobą walczyłam, ale dziś zjadłam pączka. Najgorsze, że teraz po obiedzie znów chce coś słodkiego...
@.jagódka zjadlabym takiego naleśnika...o_O

reklama
Nie należę do perfekcyjnych pań domu, ale chyba włączył mi się tryb „obiadki matki”. Codziennie gotuję coś wybitnego [emoji23] Nie wliczając dni wyjętych z życia przez migrenę.
Nawet nie wiedziałam, że tak potrafię! Dziś puree z ziemniaków i autorskie kotlety mielone z indyka z żytnim chlebem zamiast bułki :D
Wbijam na obiad bo u mnie akurat tylko danio :unsure:
Super ze po wizytach ok ;)

Aaaa napadł na mnie głód słodkiego . Kupiłam sobie serniczek :D

Krwi pepowinowej pobierać nie zamierzamy.

Czy tylko ja mam takie słabe paznokcie?? Masakra jakaś. Muszą być ciągle na króciutko bo zaraz się rozwarstwiaja... :(
mi w ogóle nie rosna, Nigdy nie byly jakies super ale teraz to jest dramat bo nie dosc ze sie rozdwajaja to jeszcze mi pekaja u podstawy

Ale bym zjadla ziemniaczka, a one ma liscie zakazanej.
L byl w sklepie i moge zrobic sobie salatke Jagodkowa. Tylko ze nie wiem kiedy a zezarlam rzodkiewke, bo pogryzam ja zamiast ciasteczek i przekasek. No ser jednak feta dam, bo mam smaka na niego.

Pisalam posta i mi go wcielo.

Dorka jak u Ciebie?

Marta, takie wscibskie pytanie. Kiedy zamierzasz zwolnic i kogos najac do pomocy? Podziwiam Cie, ja nie daje rady z codziennym zyciem a Ty ograniasz dworek.

Janka a te mysli o L4 to chwilowe bo taki dzien, czy juz nie masz sily? Ja bym z checia poszla na zwolnienie, no ale prawo jest takie ze moga rozpoczac mi macierzynski za wczesnie. A szkoda mi tracic czas z brzuchem w domu, wole z maluszkiem siedziec. Udalo mi sie wcisnac 4 tyg urlopu przed macierzynskim i zostalo mi 74 dni pracy. Odjac wolne po drodze, tutejsze swieta to tylko 66 dni [emoji23] Mam aplikacje co mi odlicza [emoji23][emoji23][emoji23] Macierzynski zaczynam 24.06 i byc moze wtedy bede miec cesarke. Idealnie! Julke tez urodzilam w pierwszy dzien macierzynskiego.

Ennis potwierdzalas siurka, czy czekasz do jutra?

W ogole chyba przetrawilam ze to chlopczyk i zaczyna zalewac mnie takie wielkie uczucie milosci. Balam sie ze tego nie poczuje, a jednak na mysl o nim mam motyle w brzuchu niczym zakochana nastolatka. A on natomiast usluchal sobie glos Juli, chociaz ona od poczatku codziennie do brzucha gada. I jak tylko jest blisko i cos glosnie mowi to on zaczyna w brzuchu szalec. A ona natomiast prosi, zebysmy od razu jej siostre tez zrobili [emoji51]

ps..nie mamy edycji laczenia postow, ani usuwania takze znowu dwa pod rzad. Sorkiii [emoji12]

Mam takie głupie pytanie, pomijam już fakt, że to puste kalorie. Czy można jeść takie sklepowe ptysie, eklerki? Czy do takich kremów dodaję się może surowe jajka (wiem, że należy unikać lodów rzemieślniczych z surowymi jajkami)?

reklama
Ennis potwierdzalas siurka, czy czekasz do jutra?

W ogole chyba przetrawilam ze to chlopczyk i zaczyna zalewac mnie takie wielkie uczucie milosci. Balam sie ze tego nie poczuje, a jednak na mysl o nim mam motyle w brzuchu niczym zakochana nastolatka. A on natomiast usluchal sobie glos Juli, chociaz ona od poczatku codziennie do brzucha gada. I jak tylko jest blisko i cos glosnie mowi to on zaczyna w brzuchu szalec. A ona natomiast prosi, zebysmy od razu jej siostre tez zrobili [emoji51]

ps..nie mamy edycji laczenia postow, ani usuwania takze znowu dwa pod rzad. Sorkiii [emoji12]
Jutro mam polowkowe ale oni nie potwierdzają. Takie rulsy.
Dopiero 24.06 idziesz? Ja mam zamiar już w Maju uciekać.... Ale może oficjalnie złożę od początku czerwca. No zobaczymy

Do góry