reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Jezu, ale się narobiłam [emoji849]
Czas zmienić winylowe rękawiczki na wieczorową sukienkę... chociaż trochę mi to nie w smak, bo zamiast wychodzić wolałabym ogarnąć wszystko do końca. A tak to na juro zostaje mi odkurzenie 400m kw i zakupy w Makro a o 14:00 musi juz pachnieć, błyszczeć. Chcę juz poniedziałek ... (nie krzyczcie [emoji6])

reklama
Czas zmienić winylowe rękawiczki na wieczorową sukienkę... chociaż trochę mi to nie w smak, bo zamiast wychodzić wolałabym ogarnąć wszystko do końca. A tak to na juro zostaje mi odkurzenie 400m kw i zakupy w Makro a o 14:00 musi juz pachnieć, błyszczeć. Chcę juz poniedziałek ... (nie krzyczcie [emoji6])
Ciężki kawałek chleba. Z drugiej strony myślę, że czujesz ogromną satysfakcję, że pensjonat jest Twój i to Twoją ciężką prace chwalą goście :)

Podziwiam za siły i chęci

Witajcie! Ja właśnie po wizycie, sprawdzenie wyników moczu, ciśnienia i ważenie, szybki podgląd maluszka wszystko ok. Na następnej wizycie połówkowe chyba, że zrobie gdzieś wcześniej dodatkowo, kto ma lepszy sprzęt do usg. Bardzo dobrze było widać kręgosłup na monitorze ;-)

Witajcie! Ja właśnie po wizycie, sprawdzenie wyników moczu, ciśnienia i ważenie, szybki podgląd maluszka wszystko ok. Na następnej wizycie połówkowe chyba, że zrobie gdzieś wcześniej dodatkowo, kto ma lepszy sprzęt do usg. Bardzo dobrze było widać kręgosłup na monitorze ;-)
Super ze wszystko ok [emoji176][emoji4]

Nie należę do perfekcyjnych pań domu, ale chyba włączył mi się tryb „obiadki matki”. Codziennie gotuję coś wybitnego [emoji23] Nie wliczając dni wyjętych z życia przez migrenę.
Nawet nie wiedziałam, że tak potrafię! Dziś puree z ziemniaków i autorskie kotlety mielone z indyka z żytnim chlebem zamiast bułki :D

Załączniki

• 748C68F6-2F54-4FBE-AC73-8836CE9326B3.jpeg
    748C68F6-2F54-4FBE-AC73-8836CE9326B3.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 88
Super ze po wizytach ok ;)

Aaaa napadł na mnie głód słodkiego . Kupiłam sobie serniczek :D

Krwi pepowinowej pobierać nie zamierzamy.

Czy tylko ja mam takie słabe paznokcie?? Masakra jakaś. Muszą być ciągle na króciutko bo zaraz się rozwarstwiaja... :(

Mi paznokcie rosną jak głupie. Tzn zawsze miałam ładne, ale teraz są mega:)
A u mnie dziś lenistwo,naleśniki z dżemem truskawkowym, bananami i bitą śmietaną;)
IMG_20190207_154455.jpeg

reklama
A mnie coś dzisiaj wzięło najpierw rano zrobiłam porządek z butami połowa poszła do oddania, okno w kuchni było straszne bo obok budowa wiec umyłam teraz czaje się na szafę w przedpokoju no zwariowałam dzisiaj jutro będę zdychać
Ja też dziś wysprzątałam niczym na święta [emoji23] razem będziemy jutro umierać. Ja się czaje na okna, ale czekam jak teściowa będzie miała ranki bo by zawału kobita dostała [emoji23][emoji23]
Nie należę do perfekcyjnych pań domu, ale chyba włączył mi się tryb „obiadki matki”. Codziennie gotuję coś wybitnego [emoji23] Nie wliczając dni wyjętych z życia przez migrenę.
Nawet nie wiedziałam, że tak potrafię! Dziś puree z ziemniaków i autorskie kotlety mielone z indyka z żytnim chlebem zamiast bułki :D
[emoji39] opierdzieliła bym te kotleciki
Super, że wszystko dobrze [emoji173]
Oj tam [emoji4] zazdroszczę. Też bym się odpicowała i wyskoczyła gdzieś.
A wszystko spokojnie ogarniesz. Będzie błysk[emoji106]

Do góry