Hello.
Każdy z nas jest inny, inne gusta, poglądy. Każda z nas jest tu w jakimś celu. Jedna z Was dodaje jakieś zdj (na forum iście pybliczym) a później usuwa, bo ktoś kto tylko czyta a się nie udziela może je zobaczyć. Wtedy pozostaje pytanie: dlaczego tu jestes i się udzielasz skoro nie chcesz aby ktoś to zobaczył?
Kolejna z Was napisała (i to tyczy się np. Mnie [emoji14] ) że ktoś się nie udziela i urządza sobie telenowelę. A jest po prostu tak ze ktoś odpowiedział na pytanie, na które ja poszukiwałam odpowiedzi
wiec już nie zapytałam.
Jestesmy bardziej wylewne lub mniej. Mnie zrazilo to że napisałam kilka razy i odpowiedz otrzymałam od jednej, moze od dwóch z Was, mimo że między sobą piszecie cały czas. W tym momencie wydaje mi się że nie ma możliwości wejścia w Waszą grupke kilku dziewczyn. Ostatnio nowa dziewczyna zadała pytanie i żadna z Was jej nie odpowiedziała, ja też tego nie zrobiłam bo to moja pierwsza ciąża i odpowiedzi nie znałam
Przepraszam za tak dlugi post.
I dziekuje za tyle poruszanych tematów, ktore są ważne dla osob w pierwszej ciąży.