reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Jagodka a jakie byly zasady u Was?
Mialysmy określoną ilość postów plus te które już były na zamkniętym decydowały w ramach głosowania czy chca tu konkretną osobę. Ale my pozno przeszłyśmy na zamknięty-Wszystkozajete, pamiętasz kiedy?-więc grono piszących regularnie było już mocno zawężone. Potem robiłyśmy czystki, bo były osoby które w ogóle przestały się odzywac. Upiminalysmy,wolalysmy, jak ktoś się po kilku upomnieniach nie zgłosił to wylatywał.

reklama
Mi się wydaje że po tobie przyszłam. [emoji848]
Ja ogólnie kojarzę tylko dziewczyny które często piszą [emoji85]
Ja kojarze i te co raz na jakis czas sie uzdzielaja.
Szczerze smieszy mnie cale to oburzenie i jak rano bylo mi obojetne czy bedzie zamkniety watek, to teraz chce zeby byl.
Oczywiscie nie mam problemu z pokazywaniem sie w sieci, co zreszta zrobilam kilka razy.

Ale mam ochote na ser plesniowy i zielone oliwki [emoji39]

Wiecie co.. smutne co sie tu dzieje. To chyba nie jest miejsce dla mnie. Bez sensu zaczelam temat. Nie zakladalam, ze zaczna sie jakies pyskowki. Chyba podziekuje Wam za cudne 4 miesiace i sie zawine.

@.jagódka a czy młoda dziewczyna, która nie ma bladego pojęcia o ciąży nie zasługuje na odpowiedź, jeśli weszła tu z znikąd i zadała pytanie? ;)
@renisus powitałam tyle razy ile mnie ktoś opowiedział, odpisał ew pogratulował :D
Czasami sobie pomyslalam: napisze jak mi dzień minął, jakie plany itp ale zaraz zejście na ziemię: po co skoro i tak żadna nie odpisze bo nie udzielam sie tak często i nie jestem ich koleżanką od codziennych rozmów [emoji14]

Wiecie co.. smutne co sie tu dzieje. To chyba nie jest miejsce dla mnie. Bez sensu zaczelam temat. Nie zakladalam, ze zaczna sie jakies pyskowki. Chyba podziekuje Wam za cudne 4 miesiace i sie zawine.
Za bardzo bierzesz do siebie każda aferę tu ;) nic nie wywołałas, a tam gdzie dużo bab zawsze znajdzie się powód do ostrzejszej wymiany zdań. Jeszcze nie jedna burza tu będzie.
Luz, ochłonąć i do przodu.

Trudno, najwyżej jakiś świr z otoczenia mnie zobaczył i przeczyta, że mam słaby wynik moczu i lubię jeść słodycze :D a tak zupełnie poważnie to nikt nie zrobi zamkniętego forum dla 5 osób, nikt nie każe pisać tu codziennie i dawać like pod każdym postem „popularnej” osobie na forum, aby zaznaczyć swoją obecność.

Mialysmy określoną ilość postów plus te które już były na zamkniętym decydowały w ramach głosowania czy chca tu konkretną osobę. Ale my pozno przeszłyśmy na zamknięty-Wszystkozajete, pamiętasz kiedy?-więc grono piszących regularnie było już mocno zawężone. Potem robiłyśmy czystki, bo były osoby które w ogóle przestały się odzywac. Upiminalysmy,wolalysmy, jak ktoś się po kilku upomnieniach nie zgłosił to wylatywał.
My przeszlysmy w trakcie porodow, i przyjete byly mamy ktore sie odezwaly w danym terminie. Potem polowa zamilka, wlacznie z moderatorka [emoji16] nikogo nie wywalalysmy ale tez nie dodawalysmy.

Oj wez przestań. Tyle bab nabuzowanych hormonami to wiadomo jak dyskusje wyglądają [emoji23] mnie trochę dziwi to oburzenie, nikt decyzji nie podjął a tu już larum. Ale [emoji1745] idę spać na szczęście jakimś cudem prochy zadziałały i już mnie tak głową nie boli

reklama
@.jagódka a czy młoda dziewczyna, która nie ma bladego pojęcia o ciąży nie zasługuje na odpowiedź, jeśli weszła tu z znikąd i zadała pytanie? ;)
@renisus powitałam tyle razy ile mnie ktoś opowiedział, odpisał ew pogratulował :D
Czasami sobie pomyslalam: napisze jak mi dzień minął, jakie plany itp ale zaraz zejście na ziemię: po co skoro i tak żadna nie odpisze bo nie udzielam sie tak często i nie jestem ich koleżanką od codziennych rozmów [emoji14]
Ja odpisując komuś nie patrzę, kto napisał. Nie ma to dla mnie absolutnie zadnego znaczenia. Co do witania nowych, to nie zawsze witam. Czasami przeoczę a czasem po prostu mi się nie chce. Co nie znaczy, że sobie myślę, że ta osoba jest tu niepotrzebna.

Do góry