reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja proponuję w takim razie odłożyć to w czasie,żeby nikt nie był poszkodowany, ale myślę,że warto jednak pisać częściej skoro chcecie być na zamkniętym forum.
Co o tym myślicie?
Z doświadczenia wiem,że jak ktoś przrchpdzi na zamknięty, to już nie pisze na otwartym, bo ciezko być na obu

reklama
Hello.
Każdy z nas jest inny, inne gusta, poglądy. Każda z nas jest tu w jakimś celu. Jedna z Was dodaje jakieś zdj (na forum iście pybliczym) a później usuwa, bo ktoś kto tylko czyta a się nie udziela może je zobaczyć. Wtedy pozostaje pytanie: dlaczego tu jestes i się udzielasz skoro nie chcesz aby ktoś to zobaczył?
Kolejna z Was napisała (i to tyczy się np. Mnie [emoji14] ) że ktoś się nie udziela i urządza sobie telenowelę. A jest po prostu tak ze ktoś odpowiedział na pytanie, na które ja poszukiwałam odpowiedzi ;) wiec już nie zapytałam.
Jestesmy bardziej wylewne lub mniej. Mnie zrazilo to że napisałam kilka razy i odpowiedz otrzymałam od jednej, moze od dwóch z Was, mimo że między sobą piszecie cały czas. W tym momencie wydaje mi się że nie ma możliwości wejścia w Waszą grupke kilku dziewczyn. Ostatnio nowa dziewczyna zadała pytanie i żadna z Was jej nie odpowiedziała, ja też tego nie zrobiłam bo to moja pierwsza ciąża i odpowiedzi nie znałam ;)
Przepraszam za tak dlugi post.
I dziekuje za tyle poruszanych tematów, ktore są ważne dla osob w pierwszej ciąży.

Grupy krwi nie bada się dwa razy? Ja odebrałam wynik z dopiskiem „niepotwierdzony” i wyczytałam, że grupę krwi w ciąży powinno się powtórzyć żeby dobrze ją określić.

Bardzo współczuje takiej tragedii...
Ogolnie chyba trzeba 2 bad by jakakolwiek kartę gr krwi wyrobić itd więc pewnie w ten sposób nie potwierdzona. Bo grupa jako taką Ci się nie zmieni ;)

Hello.
Każdy z nas jest inny, inne gusta, poglądy. Każda z nas jest tu w jakimś celu. Jedna z Was dodaje jakieś zdj (na forum iście pybliczym) a później usuwa, bo ktoś kto tylko czyta a się nie udziela może je zobaczyć. Wtedy pozostaje pytanie: dlaczego tu jestes i się udzielasz skoro nie chcesz aby ktoś to zobaczył?
Kolejna z Was napisała (i to tyczy się np. Mnie [emoji14] ) że ktoś się nie udziela i urządza sobie telenowelę. A jest po prostu tak ze ktoś odpowiedział na pytanie, na które ja poszukiwałam odpowiedzi ;) wiec już nie zapytałam.
Jestesmy bardziej wylewne lub mniej. Mnie zrazilo to że napisałam kilka razy i odpowiedz otrzymałam od jednej, moze od dwóch z Was, mimo że między sobą piszecie cały czas. W tym momencie wydaje mi się że nie ma możliwości wejścia w Waszą grupke kilku dziewczyn. Ostatnio nowa dziewczyna zadała pytanie i żadna z Was jej nie odpowiedziała, ja też tego nie zrobiłam bo to moja pierwsza ciąża i odpowiedzi nie znałam ;)
Przepraszam za tak dlugi post.
I dziekuje za tyle poruszanych tematów, ktore są ważne dla osob w pierwszej ciąży.
Odpowiem na Twoje pytanie- nie spodziewałam się, że skala „jedynie czytających” jest aż tak duża. Poza tym, jeśli ktoś nie udziela się na forum otwartym to czemu miałby zacząć robić to na zamkniętym? Dla osób, które się tu wypowiadają zmienia to wiele i daje większa swobodę wypowiedzi, a dla „jedynie czytających” daje możliwość poznania nas jeszcze lepiej, włącznie z wizerunkiem i nadal pozostać w cieniu?

Natka, zgadzam sie z Tobą co do zamkniętego. Jesli chodzi o skalę czytających to jest to chyba jedyne forum, które caly czas żyje ;) i mozna się czegoś dowiedzieć na bieżąco, sama tak tu trafiłam. Na innych forach 3 posty dziennie. Więc śmiem twierdzić że czytających jest o wiele wiecej niż może nam sie wydawać ;)

Yes, w końcu udało mi się Was odrobić. Tydzień temu przez dwa dni miałam tyle roboty, ze nie wchodziłam na forum. A od środy próbuje doczytać do końca - zwykle zasypiam z komórka w ręku. A tak chciałam napisać Wam o tym, ze u Was faza na gofry a u mnie na paczki... :)

Mi jest obojętne, czy otwarty czy zamknięty. Co do warunków przejścia na zamknięty - tez nie bardzo mam opinie, nigdy wcześniej nie udzielałam się na forum. Za siebie wiem, ze czasami mam flow do pisania a czasami nie wyrabiam z czytaniem, ponieważ mam za dużo pracy. Ale dostosuje się do Waszych wytycznych:)

I tak, wiem ze to głupie, bo jestem dopiero 15+6 ale już chciałabym jakieś ruchy, żeby czuć się pewniej, ze wszystko ok;)

reklama
Do góry