reklama
My pierwszy trymestr przeszliśmy rewelacyjnie, zero dolegliwości, no oprócz plamień od 6 tyg i dawki duphastonu oraz cyclonamine ;/ Drugi trymestr już gorzej, okropne bóle głowy, pleców (praca siedząca) i bezsennośc ;/ Mam nadzieję, ze miną szybko
Ennis92
Fanka BB :)
Hej, rozgosc się dopisz się do tableki.My pierwszy trymestr przeszliśmy rewelacyjnie, zero dolegliwości, no oprócz plamień od 6 tyg i dawki duphastonu oraz cyclonamine ;/ Drugi trymestr już gorzej, okropne bóle głowy, pleców (praca siedząca) i bezsennośc ;/ Mam nadzieję, ze miną szybko
AjahiS
Cześć:-) jestem z tym samym terminem.My pierwszy trymestr przeszliśmy rewelacyjnie, zero dolegliwości, no oprócz plamień od 6 tyg i dawki duphastonu oraz cyclonamine ;/ Drugi trymestr już gorzej, okropne bóle głowy, pleców (praca siedząca) i bezsennośc ;/ Mam nadzieję, ze miną szybko
Do tabelki?? Chyba nie rozumiem ;/ hihihiHej, rozgosc się dopisz się do tableki.
oooo to super Jak samopoczucie??Cześć:-) jestem z tym samym terminem.
reklama
Marta86♧
Witaj [emoji4] ja swoją poduszkę mam od kilku dni i muszę powiedzieć, że skończyły się bóle pleców i bezsenne noce. Ja polecam [emoji3]Dziewczyny czy któraś korzystała z poduszki typu C dla ciężarnych? Bo zastanawiam sie nad nią od kilku dni, z powodu bezsenności, bólu pleców i pośladka oraz bólu głowy. Myślicie, ze to dobry zakup czy zbyteczny?