netka.
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za kolejne wizyty.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No lepiej nie będzie ciąża ma stres na drugie imieTylko mi się wydawało, ze to po polowkowym takie rozbieżności mają miejsce a nie tak wcześnie. Jezuuuu całe życie się człowiek stresuje. No co za bezsens...
Zestresowałam się jak długo nie pisałaś... Cieszę się że już jesteś po usg dobrze jest zobaczyć dzidziusiaWszystkim Wam bardzo dziękuję za te kciuki. Nawet nie macie pojęcia jak mi się ciepło na serduszku zrobiło. Jestem juz po usg. Szyjka długa, mała rośnie zgodnie z wiekiem ciąży, nic niepokojącego u niej nie widać. Zaraz pobranie krwi i zapewne fotel. Jak mnie znów skierują na posiew to się wkur...ię [emoji35] dopiero co robiłam i było Ok. Martwi mnie wielkość dziecka. Z usg wyszedł 14 t 6 d [emoji17][emoji17]
Dokladnie, jak dziewczyny pisza. Dlatego pierwsze prenatalne sa wtedy sa bo do wtedy wszystkie dzidziule rosna podobnie. Potem wolna amerykanka. Ja mialam na polowkowym rozstrzal 10 dni. Nie martw sie!!! I nie czytaj o hipotrofii!! Serio, skad Ci to do glowy przyszlo?!
Trzymajcie sie!
Uff od razu lepiej cały czas zaglądałam na bb . Cieszę się że wszystko jak narazie ok. Tylko czemu to stawianie ? Lekarz coś powiedział ?
Marta hipotrofia to duuuzoo później ja mam hipotroficzke, rozbieżność była dużo większa niż kilka dni. Olej to, takie rozbieżności to nie rozbieżności. Dobrze że wszystko ok.
U mnie to chyba na pierwsze.No lepiej nie będzie ciąża ma stres na drugie imie
U mnie jest prawie 3 tygodnie roznicy między om a USG..a będzie więcej,bo ja rodze małe dzieci
Zestresowałam się jak długo nie pisałaś... Cieszę się że już jesteś po usg dobrze jest zobaczyć dzidziusia