reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Wyszłam z synem na zewnątrz chciał porzucać się ścieżkami nie dość,że po paru skłonach miałam dość to na dodatek teraz mam cały czas twardy brzuch .Stojąc w kuchni było widać jak staje się większy i twardy a teraz jak leżę chwilę to jest lepiej.

U mnie jest prawie 3 tygodnie roznicy między om a USG..a będzie więcej,bo ja rodze małe dzieci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wszystkim Wam bardzo dziękuję za te kciuki. Nawet nie macie pojęcia jak mi się ciepło na serduszku zrobiło. Jestem juz po usg. Szyjka długa, mała rośnie zgodnie z wiekiem ciąży, nic niepokojącego u niej nie widać. Zaraz pobranie krwi i zapewne fotel. Jak mnie znów skierują na posiew to się wkur...ię [emoji35] dopiero co robiłam i było Ok. Martwi mnie wielkość dziecka. Z usg wyszedł 14 t 6 d [emoji17][emoji17]
Zestresowałam się jak długo nie pisałaś... Cieszę się że już jesteś po usg :) dobrze jest zobaczyć dzidziusia :)

Dokladnie, jak dziewczyny pisza. Dlatego pierwsze prenatalne sa wtedy sa bo do wtedy wszystkie dzidziule rosna podobnie. Potem wolna amerykanka. Ja mialam na polowkowym rozstrzal 10 dni. Nie martw sie!!! I nie czytaj o hipotrofii!! Serio, skad Ci to do glowy przyszlo?!

Trzymajcie sie!

Za długo po prostu tu siedzę i wymyślam

Uff od razu lepiej cały czas zaglądałam na bb . Cieszę się że wszystko jak narazie ok. Tylko czemu to stawianie ? Lekarz coś powiedział ?

Czekam na wyniki krwi i moczu i zobaczymy co powie lekarz. Dam sobie rękę obciąć, ze będzie kazał zrobić posiew, brać nospe i na tym się skonczy [emoji35]

Marta hipotrofia to duuuzoo później;) ja mam hipotroficzke, rozbieżność była dużo większa niż kilka dni. Olej to, takie rozbieżności to nie rozbieżności. Dobrze że wszystko ok.

Masz rację, panika mi się włączyła. Z Maxem miałam odwrotnie, rósł nawet ponad to co powinien a finalnie i tak urodził się niezbyt duży. Martwi mnie tylko to stawianie się. No nie bierze się to znikąd [emoji52]

No lepiej nie będzie ;) ciąża ma stres na drugie imie ;)
U mnie to chyba na pierwsze.
- jesteś w ciąży?
- w stresie
[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
U mnie jest prawie 3 tygodnie roznicy między om a USG..a będzie więcej,bo ja rodze małe dzieci

Dlatego wlasnie u mnie termin z OM to takie gdybanie. Żaden lekarz nie uwzględniał moich nieregularnych cykli, które jak były to co 31- nie wcześniej. Sama nie mam pojęcia kiedy mogłam zajść, bo jak nic wychodzi, ze w niepłodne [emoji23]

Zestresowałam się jak długo nie pisałaś... Cieszę się że już jesteś po usg :) dobrze jest zobaczyć dzidziusia :)

[emoji9] dziękuję [emoji4] dużo ni widziałam, bo lekarz nie pokazał... zdążyłam tylko podpatrzeć, ze chyba wyjątkowo spała, serduszko ładnie bije. Chyba mierzył tez brzuch i kość udową. Zaraz powinnam wejść na konsultację...

Do góry