Paulinaxxem
Zaangażowana w BB
Ja mogę spać i w dzień i w nocy [emoji23] w weekend to ciężko z łóżka wyjść.
Łoj, tez bym tak chciala[emoji23] to juz sztuka jest.. hah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mogę spać i w dzień i w nocy [emoji23] w weekend to ciężko z łóżka wyjść.
Ja mam ochote na kawe, ale nie moge zniesc ani zapachu ani nic cieplego mi nie przechodzi.Nazwa akuratna
O ludu w końcu do domu. Głodna, zmęczona i zła. Jeszcze wywiadówka w szkole była Kawy od 2 dni nie piłam bo nie było kiedy aaaaaaaa
Zaparcia jako takie nie. Ale już parcie na toalecie coś tam delikatnie pewnie mogłoby ruszyć.
Udało mi się poprzekładać wizyty i prenatalne jutro o 11:30 Fajowsko! Poproszę o kciuki, oby wszystko było na swoim miejscu i będziemy informować rodzinkę wreszcie Rano jeszcze jakoś muszę laboratorium zahaczyć, w dodatku na czczo, bo glukozę muszę zrobić, mam nadzieje, że mąż odstawi Młodego do żłobka, bo jeśli ja będę musiała to do labu dotrę najwcześniej o 9:30 i trzy razy po drodze z głodu zasłabnę. Ostatnio mam mega ssanie na jedzenie. Straszne wręcz. Ogólnie mogłabym jeść i spać. Po 9 zjadłam 3 kromki na śniadanie, o 11 jajecznicę, jest 13:30 a mnie już skręca z głodu i muszę sobie szybko coś zrobić. Mój żołądek to studnia bez dna - ma ktoś podobnie?
Sypnęło u nas śniegiem, ruch w mieście idzie jak po grudzie, ale za to popołudniu zabierzemy dziecko i psa i pójdziemy na sanki
Kurde no zglupialam 2.08 to to damo co 2.8??
To nie jest to samo. A jaką długość ma maluszek?Kurde no zglupialam 2.08 to to damo co 2.8??
Kurde no zglupialam 2.08 to to damo co 2.8??
W przypadku tego badania to bardzo ważna różnicaKurde no zglupialam 2.08 to to damo co 2.8??