reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Witam wszystkich.
Śledzę wasze forum od kilku dni.
Mam termin na 12.07 i jest to moja 4 ciąża, ale w dużych odstepach bo od 19 do 6 lat.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona.
Z mojego doswiadczenia każdą ciążę przeżywałam inaczej, a tej chyba najbardziej się boję.

Witam wszystkich.
Mam termin na 12.07 i jest to moja 4 ciąża, ale w dużych odstepach bo od 19 do 6 lat.
Z mojego doswiadczenia każdą ciążę przeżywałam inaczej, a tej chyba najbardziej się boję.
Witaj, rozgość się :) i dopisz się pod tabelką, planuję dziś uzupełnić wszystkich tam, o ile komputer zechce współpracować :) Też się stresuję chyba najbardziej tą ciążą. Być może z wiekiem po prostu wzrasta świadomość. Jak reakcja najstarszego dziecka na bobasa? :)

@Marta86♧ nie robiłam
@Justynaaa79 witaj ;) fajnie że coraz więcej wielomam się zgłasza ;)

Co do basenu... Ostatnio byliśmy na termach, super sprawa, dzieciaki zadowolone. Mnie troche brzuch bolał po, ale moczylismy się ponad 4h. Myślę że krótkie zajęcia w wodzie były by pewnie ok.

Dzięki za mile przywitanie .
Na wiadomość o dziecku starsze zareagowały " jak to ?" , a do najmlodszej jeszcze to nie dotarło, bo wczesniej caly czas pytala mamo kiedy urodzisz mi dzidziusia, a teraz nagle zamilkla na ten temat.
Dziewczyny czy byla może ktoras na badaniach perenatalnych na NFZ ? Jak to wyglada? Czy badanie jest przez brzuch?
Ja jestem zspisana na czwartek i się denerwuje.

Witam wszystkich.

Witaj :)

Ja też termin na 12.07 :) I chyba jeszcze dwie dziewczyny mają również na 12.07 :)

Dzięki za mile przywitanie .
Na wiadomość o dziecku starsze zareagowały " jak to ?" , a do najmlodszej jeszcze to nie dotarło, bo wczesniej caly czas pytala mamo kiedy urodzisz mi dzidziusia, a teraz nagle zamilkla na ten temat.
Dziewczyny czy byla może ktoras na badaniach perenatalnych na NFZ ? Jak to wyglada? Czy badanie jest przez brzuch?
Ja jestem zspisana na czwartek i się denerwuje.
Witaj Justynaaa79 ja byłam na NFZ i badanie było przez brzuch.Idę jeszcze raz w czwartek więc stresujemy się razem.

reklama
Do góry