reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ennis tak sie zastanawialam gdzie znowu ucieklas. Zdrowka! Mam nadzieje ze okres swiateczny masz wolny w pubie?

MamaUK powodzenia na wizycie i daj znac po[emoji4]

Wzielam wit wczoraj przed snem, problem w tym ze nie wielam pod uwage ze spie tylko 4godziny. No i obudzialam sie z mdlosciami. Juz sama nie wiem jak to przeskoczyc [emoji2955]
Ja mam mdłości niezależnie od tego, kiedy wezmę. Probowalam roznych opcji łącznie z pominięciem jednej tabletki i dupa.

Weekend musiałam wziąść wolny żeby jechać do rodziców a po nowym roku się zwalniam razem z partnerem. Nie daje rady 5 dni na uczelni i 2 w pubie.
On tak samo. Trudno. Bez dodatkowej kasy przeżyjemy a wolny czas też się przyda
Jasne, to za duzo 7 dni. Napewno dacie rade [emoji4]
Witam dziewczęta, mam na imię Renata, dziś jest u mnie równo 8 tyg. To moja druga ciąża, ale poprzednia była książkowa a teraz mam krwiaka podkosmówkowego, czy któraś z Was się z tym zmaga lub zmagała? Strasznie się boję :(
Hej imienniczko [emoji4] ktos tu mial krwiaka i z tego co pamietam to kilka dziewczyn pisalo ze mialy lezec a kilka ze mialy sie ruszac normalnie aby zszedl stopniowo. Wiec to zalezy od decyzji Twojego ginekologa. Uszka do gory, napewno wszystko bedzie dobrze.

Laski,.ktora ma ochote ogarniac tabelke? Nie ma Zmijeczki i ktos musi przejac paleczke.

Pewnie jeszcze mnie pamietacie :-D
Nie nadaze nie nadrobię poczytuje tylko ostatnio niestety ale jak nie szpital domowy to obowiązków multum i lekarze i wogole...

Oto i dzisiejszy test!!

Próbowałam Cię ostatnio wywołać, ale wchodziła mi jakaś inna Madeleine (tzn. Wchodzilo madeline a Ciebie w ogole nie widziało) i zrezygnowałam, nie będę obcej baby tu wołać :) Gratulacje!!

Jasne, to za duzo 7 dni. Napewno dacie rade [emoji4] Hej imienniczko [emoji4] ktos tu mial krwiaka i z tego co pamietam to kilka dziewczyn pisalo ze mialy lezec a kilka ze mialy sie ruszac normalnie aby zszedl stopniowo. Wiec to zalezy od decyzji Twojego ginekologa. Uszka do gory, napewno wszystko bedzie dobrze.

Laski,.ktora ma ochote ogarniac tabelke? Nie ma Zmijeczki i ktos musi przejac paleczke.
Ja mogę ogarnąć po 16 jak się nie znajdzie nikt chętny :)

Ja mam mdłości niezależnie od tego, kiedy wezmę. Probowalam roznych opcji łącznie z pominięciem jednej tabletki i dupa.
Ja jak pomine to jest ok, ale niechce pominac. Narazie odstawilam wit c bo az mnie skrecalo po niej, a mialam 1000 dawke [emoji1785] no i magnez tez. Mam w zestawi witamin jeszcze magnez wiec uznalam ze moze juz wystraczy dodtakowej pomocy.
Ps. Oficjalnie zaczelam 4 miesiac ciazy [emoji4]

Ja jak pomine to jest ok, ale niechce pominac. Narazie odstawilam wit c bo az mnie skrecalo po niej, a mialam 1000 dawke [emoji1785] no i magnez tez. Mam w zestawi witamin jeszcze magnez wiec uznalam ze moze juz wystraczy dodtakowej pomocy.
Czaaaad :) zazdroszczę :) u mnie 11+3 dzisiaj ;)

Czaaaad :) zazdroszczę :) u mnie 11+3 dzisiaj ;)
To juz powinnas sie zaczac czuc lepiej za chwilke [emoji4]

A na chwile obecna wygladam tak
Selfi z kibla firmowego [emoji16]
20181218_235905.jpeg

Załączniki

• 20181218_235905.jpeg
    20181218_235905.jpeg
    28,6 KB · Wyświetleń: 365
Gratulacje. Jak Ty daleko już jesteś Szczęściaro :)

reklama
Do góry