reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Judyta bardzo mi przykro, tule mocno:(

Myslalam ze ten etap juz za nami [emoji26]

Jagodka nie mialam transfuzji krwi, mimo ze planowali mi zrobic po porodzie ale szybko sie regenerowalam. Wiec chyba nie powinno sie zmienic. Licze ze dostane list przed wizyta i bede wiedziala o co chodzi. Wczoraj w pracy mi jeszcze dziewczyna podpowiedziala ze moze to byc badanie pod porod juz albo z winikajace z histori poprzedniego porodu.

W ogole jestem uczulona na penicyline i w trakcie porodu w ostatniej chwili im powiedzialam a juz stala ze strzykawka przy mnie. Tym razem od razu w karte wpisalismy.

Jagodka, wiedzialam ze jestes chustowa mama [emoji16] Normalnie mam nosa haha

Wszystkozajete, ja ostatnio stosowalam plyn do ust Listerine ( napewno jest w pl), piecze jak cholera ale 2 dni i cud. Przez bieganie w deszczu mialam dosc duze bole a musialam sie podleczyc na szybko przed polowka i to ktos mi polecil. Podeszlam sceptycznie ale pomoglo. Pozatym pomaga tez nadmierne mycie zebow, no ale w ciazy wiadomo. Dla mnie wyzwanie jest mycie przez minute[emoji58]

Wszystkozajęte to większy chustoswir [emoji23] mi budżet nie pozwalał nigdy szaleć, ale nosiłam już córkę prawie 10lat temu, gdzie o chustach niewiele osób słyszało:)

Mój lekarz mi mówił że po 1 cc mogę próbować sn ale się nie udało bo synek był zle ułożony ale po 2 to tylko cc. Będę z nim jeszcze rozmawiać bliżej porodu. To też zależy na pewno od samej zagojonej rany i czasu.
Dokładnie tak, dużo zależy od stanu blizny. Ogólnie mało miejsc, gdzie wspierają takie decyzje, ale faktem jest, że możliwość przy dobrych warunkach jest (Dużo info na stronie naturalnie po cc). Choć dziewczyny musiały się naszukać. Nie mniej jak wszystko mówi - u pani ryzyko jest za duże, albo kobieta zwyczajnie nie chce - to już inna kwestia.

@findmysky super, gratuluję dobrych wieści! ;) ;)

No oj tam.. ile liczy Twój stos teraz?[emoji23]

Argentin to za mało, dobrze by było jakimś gargarinem płukać. Uniben i tantum Verde też możesz

Coś dzisiaj wyrobić się nie mogę a tu za chwilę po córkę do szkoły. Wczoraj pokazałam mojej córce małą czapeczkę na noworodka. Ale zaczęła się śmiać i powiedziała że będzie za mała nie wierzyła że dzidzia będzie mieć taką małą główkę.

reklama
Do góry