reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Wiecie co a ja zobaczylam w karcie dzisiaj ze mam wizyte w szpitalu 4 stycznia. W klinice hematologicznej. I teraz zglupialam bo nie wiem dlaczego i po co. W UK karte ciazy nosi sie ze soba, i dzisiaj dopieli mi kartki w szpitalu i zobaczylam wpis. Nie rozumiem bo nikt mi nic nie powiedzial, no chyba ze na dniach dostane list. Ale i tak to dziwne... czyzby mi wyniki zle krwi wyszyl?
Ennis, tez mialas takie spotkanie?
Sorki że dopiero teraz ale 15h w szpitalu i migreny mnie dobily
Nie mam takiej wizyty ale consultant wspominał że jeżeli w krwii coś wyjdzie to będzie. Najczęściej jest to żelazo.

reklama
Ja już po wizycie [emoji6]

Dzidzia rośnie [emoji7] serduszko puka [emoji173]
Założyliśmy kartę ciąży, dostałam skierowanie na badania, ale to już po nowym roku mam porobić [emoji6]
Piękne wiadomości. Bardzo miło takie czytać [emoji3590]

Jeszcze jakieś wizyty przed Świętami? Jak Wam idą przygotowania?

Wszystkozajęte to większy chustoswir [emoji23] mi budżet nie pozwalał nigdy szaleć, ale nosiłam już córkę prawie 10lat temu, gdzie o chustach niewiele osób słyszało:)
Haha, tu tez mialam podejrzenia [emoji6] Ja tez chustowalam ale szybko bylo mi za ciezko i przerzucialm sie na tule.
Sorki że dopiero teraz ale 15h w szpitalu i migreny mnie dobily
Nie mam takiej wizyty ale consultant wspominał że jeżeli w krwii coś wyjdzie to będzie. Najczęściej jest to żelazo.
Ennis a co sie dzialo ze 15h w szpitalu? Wszystko ok?

Ennis tak sie zastanawialam gdzie znowu ucieklas. Zdrowka! Mam nadzieje ze okres swiateczny masz wolny w pubie?

MamaUK powodzenia na wizycie i daj znac po[emoji4]

Wzielam wit wczoraj przed snem, problem w tym ze nie wielam pod uwage ze spie tylko 4godziny. No i obudzialam sie z mdlosciami. Juz sama nie wiem jak to przeskoczyc [emoji2955]

Witam dziewczęta, mam na imię Renata, dziś jest u mnie równo 8 tyg. To moja druga ciąża, ale poprzednia była książkowa a teraz mam krwiaka podkosmówkowego, czy któraś z Was się z tym zmaga lub zmagała? Strasznie się boję :(

Ennis tak sie zastanawialam gdzie znowu ucieklas. Zdrowka! Mam nadzieje ze okres swiateczny masz wolny w pubie?

MamaUK powodzenia na wizycie i daj znac po[emoji4]

Wzielam wit wczoraj przed snem, problem w tym ze nie wielam pod uwage ze spie tylko 4godziny. No i obudzialam sie z mdlosciami. Juz sama nie wiem jak to przeskoczyc [emoji2955]
Weekend musiałam wziąść wolny żeby jechać do rodziców a po nowym roku się zwalniam razem z partnerem. Nie daje rady 5 dni na uczelni i 2 w pubie.
On tak samo. Trudno. Bez dodatkowej kasy przeżyjemy a wolny czas też się przyda

reklama
Witam dziewczęta, mam na imię Renata, dziś jest u mnie równo 8 tyg. To moja druga ciąża, ale poprzednia była książkowa a teraz mam krwiaka podkosmówkowego, czy któraś z Was się z tym zmaga lub zmagała? Strasznie się boję :(
Witamy Cię. Ja niestety nie pomogę bo nie miałam krwiaka ale pewnie ktoś się znajdzie i udzieli wsparcia :) trzymam kciuki żeby się wchlonal jak najszybciej i żeby dzidzia zdrowo rosła.

Do góry