reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Hej dziewczyny. Ja dziś się obudziłam z piekielnym bólem głowy a raczej całej prawej strony. Miałam wrażenie że mi woda z ucha leci. No coś okropnego. Teraz sb leżę i odpoczywam bo Milenia śpi obok. Idę za wasz rada kwas zjem wieczorem i kupił mi mąż wczoraj migdały. Zobaczymy co bd do wieczora. W sobotę się wybieram na badania do labo tylko nwm czy mi mąż pojemniczki przywiózł z ośrodka. Planów na dziś nie mam żadnych. Jakoś totalnie brak mi mocy a święta tuż tuż. U mnie póki co tylko jedna komoda posprzątana. Nwm kiedy ja ogarnę cała resztę. Liczę po cichu na męża w sobotę.

Ja chorowalam dwa razy [emoji85]

Dzidzia ok, kurcze nie mierzą przezernosci karkowej tylko robią test poczworny z krwi... I teraz mam dylemat. Następne usg w 20tc podkoniec lutego

IMG_20181213_110716.jpeg

Załączniki

• IMG_20181213_110716.jpeg
    IMG_20181213_110716.jpeg
    46 KB · Wyświetleń: 403
Hej dziewczyny. Ja dziś się obudziłam z piekielnym bólem głowy a raczej całej prawej strony. Miałam wrażenie że mi woda z ucha leci. No coś okropnego. Teraz sb leżę i odpoczywam bo Milenia śpi obok. Idę za wasz rada kwas zjem wieczorem i kupił mi mąż wczoraj migdały. Zobaczymy co bd do wieczora. W sobotę się wybieram na badania do labo tylko nwm czy mi mąż pojemniczki przywiózł z ośrodka. Planów na dziś nie mam żadnych. Jakoś totalnie brak mi mocy a święta tuż tuż. U mnie póki co tylko jedna komoda posprzątana. Nwm kiedy ja ogarnę cała resztę. Liczę po cichu na męża w sobotę.
Brzmi jak zapalenie ucha środkowego.
Ja jutro chyba też spróbuję z witaminami wieczorem. Chociaż dzisiaj rano byłam odprowadzić dziecko na autobus i myślałam, że zwrócę sąsiadowi za płot... A to było zanim wzięłam tabletkę, więc sama nie wiem czy jest jakaś różnica. Dzisiaj mam 10+4 a mdłości gorsze niż tydzień temu...

Ja chorowalam dwa razy [emoji85]

Dzidzia ok, kurcze nie mierzą przezernosci karkowej tylko robią test poczworny z krwi... I teraz mam dylemat. Następne usg w 20tc podkoniec lutego

Zobacz załącznik 924597
To już prawdziwa mała istotka [emoji7] ja taką zobaczę dopiero w styczniu, fajnie Ci tak! :) A jaki dylemat? Czy robić ekstra przezierność?

reklama
Yeaaaahh! Skończyłam zlecenia na ten miesiąc. Cudownie, mogę sprzątnąć pracownię i spokojnie zająć się zdjęciami klientów:) kręgosłup mi dziś pękł chyba na 5 części przez to szycie,ale cieszę się,że przycisnęłam i wszystko gotowe:) na spokojnie w przerwach będę sobie ogarniać porządki swiateczne.
Młody mi nadal gorączkuje po tym wczorajszym szczepieniu:( o 4 rano miał 39.3 on nigdy w życiu nie miał gorączki, a tu taka lipa.

Do góry