reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Bardzo się cieszę - mam jeszcze szybki przepis na ciasto z owocami :) - 10 minut pracy - jak będzesz chciała sobie odmienić to pisz :)
Ja chce przepis na ciasto z owocami :)

Uwielbiam piec i gotować ale teraz jak brak sił na wszystko to bardzo chętnie przygarne takie szybkie i sprawdzone przepisy :)

Cześć dziewczyny.
Umieram dzisiaj. Odkąd wróciłam z pracy to leżę w łóżku. Bolą mnie kości i nie mam siły się ruszyć. Do tego te mdłości, po południu są gorsze niż rano! Ledwo żyję ehhh...

Cieszę się że kolejne udane wizyty za Wami niech wszystkie maleństwa zdrowo rosną.

My czekamy na kolejną wizytę do 20.12 i będzie to mój 11 tydzień, wtedy również umówiłam się na usg genetyczne i badanie krwi do testu pappa.

I ja po wizycie!
Fasolka ma całe 2 cm!
Wszystko w porządku, lekarz kazał stopniowo odstawić luteine. Stwierdził też że skoro są mdłości, nudności itd. to dobrze, bo to znaczy że wszystko w porządku. Po raz kolejny proponował zwolnienie ale odmówiłam i żeby złagodzić te objawy przepisał mi witaminę B6.
Kolejna wizyta 02 stycznia.

reklama
i ja po wizycie (8 tydzień i 5 dni), niestety zarodek ma niecałe 3 mm, brak serduszka.. za tydzień mam się pojawić na ponownej wizycie.. :(

Do góry