reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
To trzymam mocno kciuki za dziewczynkę :) na kiedy masz termin?
Jeszcze nie mam terminu. Idę za tydzień na wizytę do gina i myślę, że już mi założą.
Rejestratorka w przychodni twierdzi, że jest jeszcze czas .Od dzisiaj jestem na zwolnieniu lekarskim przez miesiąc byłam dziś u gina, bo od rana miałam bóle brzucha jak na @i pojawiło się różowe plamienie. Lekarz zrobił usg i okazało się, że mam krwiaka na macicy przepisał luteine i kazał leżeć niestety [emoji19]

Jeszcze nie mam terminu. Idę za tydzień na wizytę do gina i myślę, że już mi założą.
Rejestratorka w przychodni twierdzi, że jest jeszcze czas .Od dzisiaj jestem na zwolnieniu lekarskim przez miesiąc byłam dziś u gina, bo od rana miałam bóle brzucha jak na @i pojawiło się różowe plamienie. Lekarz zrobił usg i okazało się, że mam krwiaka na macicy przepisał luteine i kazał leżeć niestety [emoji19]
Jestem już w 8tygodniu ciąży

Ojej, to musisz odpoczywać. podejrzewam, że przy dwojce dzieci w domu to nie łatwe (przy moich to nie lada wyzwanie byłoby)

Przedszkolny?

I nas też ciągły glut z małymi przerwami plus kaszel oczywiście od kataru. Na szczęście bez zapaleń.

Zdrówka i kciuki ;)

Żlobkowy - 20ms. Ale ze żłobka „tylko” zapalenie oskrzeli przyniósł, bo później już właściwie nie chodził. Dostał kolejne inhalacje, na szczęście je uwielbia w przeciwieństwie do picia syropków ;)

A u mnie ciąża żywa, crl 7,6 mm, pojedyncza, w macicy (a miałam obawy, bo jajowody miałam niedrożne) i serduszko pulsuje, także uff! Wiek ciąży 6t5d czyli ciut mniej niż wyliczyłam. Wizyta kontrola u gina 12.12 i później już genetyczne, a za 4 tyg zrobie nifty.

reklama
Żlobkowy - 20ms. Ale ze żłobka „tylko” zapalenie oskrzeli przyniósł, bo później już właściwie nie chodził. Dostał kolejne inhalacje, na szczęście je uwielbia w przeciwieństwie do picia syropków ;)

A u mnie ciąża żywa, crl 7,6 mm, pojedyncza, w macicy (a miałam obawy, bo jajowody miałam niedrożne) i serduszko pulsuje, także uff! Wiek ciąży 6t5d czyli ciut mniej niż wyliczyłam. Wizyta kontrola u gina 12.12 i później już genetyczne, a za 4 tyg zrobie nifty.
Super :)

Do góry