JudytaJudith
Zaciekawiona BB
Dwóch synków [emoji4]Witaj gratuluję i widzę, że u Ciebie troszkę większe maleństwo już jest
Maciuś 6lat Szymonek 4 latka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dwóch synków [emoji4]Witaj gratuluję i widzę, że u Ciebie troszkę większe maleństwo już jest
Dziękuję [emoji9]Trzymam kciuki za córeczkę
To trzymam mocno kciuki za dziewczynkę na kiedy masz termin?Dwóch synków [emoji4]
Maciuś 6lat Szymonek 4 latka
Jeszcze nie mam terminu. Idę za tydzień na wizytę do gina i myślę, że już mi założą.To trzymam mocno kciuki za dziewczynkę na kiedy masz termin?
Jestem już w 8tygodniu ciążyJeszcze nie mam terminu. Idę za tydzień na wizytę do gina i myślę, że już mi założą.
Rejestratorka w przychodni twierdzi, że jest jeszcze czas .Od dzisiaj jestem na zwolnieniu lekarskim przez miesiąc byłam dziś u gina, bo od rana miałam bóle brzucha jak na @i pojawiło się różowe plamienie. Lekarz zrobił usg i okazało się, że mam krwiaka na macicy przepisał luteine i kazał leżeć niestety [emoji19]
Ojej, to musisz odpoczywać. podejrzewam, że przy dwojce dzieci w domu to nie łatwe (przy moich to nie lada wyzwanie byłoby)Jeszcze nie mam terminu. Idę za tydzień na wizytę do gina i myślę, że już mi założą.
Rejestratorka w przychodni twierdzi, że jest jeszcze czas .Od dzisiaj jestem na zwolnieniu lekarskim przez miesiąc byłam dziś u gina, bo od rana miałam bóle brzucha jak na @i pojawiło się różowe plamienie. Lekarz zrobił usg i okazało się, że mam krwiaka na macicy przepisał luteine i kazał leżeć niestety [emoji19]
Tak masz rację nie jest łatwoOjej, to musisz odpoczywać. podejrzewam, że przy dwojce dzieci w domu to nie łatwe (przy moich to nie lada wyzwanie byłoby)
Przedszkolny?
I nas też ciągły glut z małymi przerwami plus kaszel oczywiście od kataru. Na szczęście bez zapaleń.
Zdrówka i kciuki
Chłopcy chodzą do przedszkola starszy do zerówki na szczęście w jednym miejscu. Rano ja odwożę dzieci a odbiera mążTak masz rację nie jest łatwo
SuperŻlobkowy - 20ms. Ale ze żłobka „tylko” zapalenie oskrzeli przyniósł, bo później już właściwie nie chodził. Dostał kolejne inhalacje, na szczęście je uwielbia w przeciwieństwie do picia syropków
A u mnie ciąża żywa, crl 7,6 mm, pojedyncza, w macicy (a miałam obawy, bo jajowody miałam niedrożne) i serduszko pulsuje, także uff! Wiek ciąży 6t5d czyli ciut mniej niż wyliczyłam. Wizyta kontrola u gina 12.12 i później już genetyczne, a za 4 tyg zrobie nifty.