slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Ktoś w ogóle ma już kartę ciąży? U nas dostaje się na wizycie po 12 tygodniu. Więc ja dostanę za miesiąc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja do tej pory dostawałam na 1 wizycie ( tylko u mnie te wizyty później bo 8 tc)Ktoś w ogóle ma już kartę ciąży? U nas dostaje się na wizycie po 12 tygodniu. Więc ja dostanę za miesiąc.
Bardzo późno [emoji44]Ktoś w ogóle ma już kartę ciąży? U nas dostaje się na wizycie po 12 tygodniu. Więc ja dostanę za miesiąc.
nie musisz mi mówić tak długo jak ja to żadna tu nie czekaDziewczyny wy lepiej powiedzcie jak dotrwać do tej pierwszej wizyty bo to oczekiwanie i niepewność jest okropna
Ja podobnie.ja do tej pory dostawałam na 1 wizycie ( tylko u mnie te wizyty później bo 8 tc)
Mnie wypisala. Bylam zdziwiona bo przy dwoch poprzednich dlugo zwlekala, ale wtedy serc nie bylo.Ktoś w ogóle ma już kartę ciąży? U nas dostaje się na wizycie po 12 tygodniu. Więc ja dostanę za miesiąc.
nie musisz mi mówić tak długo jak ja to żadna tu nie czeka
Nooo tym bardziej, że ja będę wtedy w 14 tygdoniu.Bardzo późno [emoji44]
Ja będę dokładnie w tym samym czasie czyli 8+1 tc:-) tylko u mnie to dopiero 20.12. Czyli jednak i Ty musiałaś wykazać się cierpliwością z jaką ja się zmagań obecnie :-)A ile czekasz? Ja czekałam miesiąc. Byłam na wizycie dopiero wczoraj, w dziewiątym tygodniu (8t1d)