Margo25
Fanka BB :)
Aaa, no i z tego ciągłego myślenia mam wrażenie,że zaniedbuje dzieci, tzn.siedze z nimi,ale jakby nieobecna, mało zaangażowana....ech...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moze to od tej luteiny ochydnej pod jezyk... a tam nie wazne w sumie myslalam ze moze ktoras zauwazyla po braniu mdlosci...Ja biorę duphaston. Mam mdłości czasem. Ciężko powiedzieć czy to od niego czy nie. Przy staraniach też brałam i w sumie dobrze się czułam. Z tego co słyszałam to różnie się na niego reaguje. Niektórzy mają skutki uboczne. Inni nie. Ciężko wyczuć jak jest u Ciebie.
mnie nie mdlilo raczej a od wczoraj biore luteine i dupka i mam taka kluch w gardle okropna... [emoji1785]Ja biorę duphaston, zawsze raczej dobrze na niego szłam...muli mnie, ale to raczej od ciąży.
Super8+4 dziś. Termin mam na 01.07.
Mam to samo. Córka chce się bawic a ja nie mam siły. Nie wymyślam jej zabaw. Źle się z tym czuję.Aaa, no i z tego ciągłego myślenia mam wrażenie,że zaniedbuje dzieci, tzn.siedze z nimi,ale jakby nieobecna, mało zaangażowana....ech...
chyba mi niedobrzemam nadzieje to nie placebo... a moze po tych tabletkach.. bierze ktoras z was luteine i duphaston?? macie jakies dolegliwosci po takim zestawie?
Aaa, no i z tego ciągłego myślenia mam wrażenie,że zaniedbuje dzieci, tzn.siedze z nimi,ale jakby nieobecna, mało zaangażowana....ech...