reklama
netka.
Fanka BB :)
Lili91 mnie tez pierwsze tyg trzeslo z zimna i w jednej i w drugiej ciazy.
Zuzkaaa, ale nic Cie nie boli? Teraz mozesz poplamic na bordowo jeszcze, przez te tabletki.
Ja dzisiaj znowu zaczelam plamic, tak wiec jest kilka dni bez i kilka dni z.
Jejku to mamy juz 2 pary blizniakow [emoji7][emoji7] ale czad[emoji173]
Czy Wy tez macie takie przetluszczajace sie wlosy? 5 godzin po myciu, sa jakbym 2 dni nie myla feee. A ze mam fiola na tym punkcie to az mnie mdli. Oj robia te hormony ze mna co chca.
Ach te bliźnięta
Dokładnie! Moje są suche, ale teraz wyjątkowo nie. Jak myje, to od razu dwa razy, bo inaczej jakby były niedomyte.
Czekam z mężem w kolejce do gina i was podczytuję. Pewnie wejdę dopiero za jakąś min. godzinkę.
Ennis92
Włosy muszę myć codziennie bo fuu. A nie lubię myć włosów bo mam długie i gęste i problem z suszeniemLili91 mnie tez pierwsze tyg trzeslo z zimna i w jednej i w drugiej ciazy.
Zuzkaaa, ale nic Cie nie boli? Teraz mozesz poplamic na bordowo jeszcze, przez te tabletki.
Ja dzisiaj znowu zaczelam plamic, tak wiec jest kilka dni bez i kilka dni z.
Jejku to mamy juz 2 pary blizniakow [emoji7][emoji7] ale czad[emoji173]
Czy Wy tez macie takie przetluszczajace sie wlosy? 5 godzin po myciu, sa jakbym 2 dni nie myla feee. A ze mam fiola na tym punkcie to az mnie mdli. Oj robia te hormony ze mna co chca.
Kciuki za wizytę [emoji3531][emoji3531]Ach te bliźnięta
Dokładnie! Moje są suche, ale teraz wyjątkowo nie. Jak myje, to od razu dwa razy, bo inaczej jakby były niedomyte.
Czekam z mężem w kolejce do gina i was podczytuję. Pewnie wejdę dopiero za jakąś min. godzinkę.
slodkatrojeczka
zuzkaaa
Znowu mam mdłości... Na wadze już -2kg.
@zuzkaaa super wieści, musi być dobrze
Do wizyty zostały 3 dni, nie mogę się doczekać
narzeczony przyniosl mi musli z jogurtem wzielam lyzeczke i malo nie zwymiotowalam na lozko [emoji23][emoji23][emoji23] boziu ochyda ze hej.... nigdy nie mialam az odruchu wymiotnego chyba moja dzidzia jednak sie trzyma [emoji110][emoji110]
3 dni zleca szybciutko
HaTo
bylam w wc w nocy czysto teraz tez. nie mam zadnych boli ani skurczy takze mam nadzieje ze wszystko bedzie oki [emoji6]
trzymam kciuki za wizyty [emoji173][emoji110]
Bardzo się cieszę!!! Również z tego, że jak widzisz jogurt, to bierze Cię na... Można się cieszyć z takich rzeczy, prawda?
reklama
zuzkaaa
baaaardzo [emoji7][emoji7][emoji7] niech beda mdlosci zawroty wszytsko mi juz jedno [emoji28] byle moja kruszyna nie chciala sie ewakulowac [emoji1]Bardzo się cieszę!!! Również z tego, że jak widzisz jogurt, to bierze Cię na... Można się cieszyć z takich rzeczy, prawda?