reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Lili91 mnie tez pierwsze tyg trzeslo z zimna i w jednej i w drugiej ciazy.

Zuzkaaa, ale nic Cie nie boli? Teraz mozesz poplamic na bordowo jeszcze, przez te tabletki.

Ja dzisiaj znowu zaczelam plamic, tak wiec jest kilka dni bez i kilka dni z.

Jejku to mamy juz 2 pary blizniakow [emoji7][emoji7] ale czad[emoji173]

Czy Wy tez macie takie przetluszczajace sie wlosy? 5 godzin po myciu, sa jakbym 2 dni nie myla feee. A ze mam fiola na tym punkcie to az mnie mdli. Oj robia te hormony ze mna co chca.

Ach te bliźnięta :)

Dokładnie! Moje są suche, ale teraz wyjątkowo nie. Jak myje, to od razu dwa razy, bo inaczej jakby były niedomyte.

Czekam z mężem w kolejce do gina i was podczytuję. Pewnie wejdę dopiero za jakąś min. godzinkę.

Lili91 mnie tez pierwsze tyg trzeslo z zimna i w jednej i w drugiej ciazy.

Zuzkaaa, ale nic Cie nie boli? Teraz mozesz poplamic na bordowo jeszcze, przez te tabletki.

Ja dzisiaj znowu zaczelam plamic, tak wiec jest kilka dni bez i kilka dni z.

Jejku to mamy juz 2 pary blizniakow [emoji7][emoji7] ale czad[emoji173]

Czy Wy tez macie takie przetluszczajace sie wlosy? 5 godzin po myciu, sa jakbym 2 dni nie myla feee. A ze mam fiola na tym punkcie to az mnie mdli. Oj robia te hormony ze mna co chca.
Włosy muszę myć codziennie bo fuu. A nie lubię myć włosów bo mam długie i gęste i problem z suszeniem
Ach te bliźnięta :)

Dokładnie! Moje są suche, ale teraz wyjątkowo nie. Jak myje, to od razu dwa razy, bo inaczej jakby były niedomyte.

Czekam z mężem w kolejce do gina i was podczytuję. Pewnie wejdę dopiero za jakąś min. godzinkę.
Kciuki za wizytę [emoji3531][emoji3531]

Znowu mam mdłości... Na wadze już -2kg.
@zuzkaaa super wieści, musi być dobrze

Do wizyty zostały 3 dni, nie mogę się doczekać :)

narzeczony przyniosl mi musli z jogurtem wzielam lyzeczke i malo nie zwymiotowalam na lozko [emoji23][emoji23][emoji23] boziu ochyda ze hej.... nigdy nie mialam az odruchu wymiotnego chyba moja dzidzia jednak sie trzyma [emoji110][emoji110]
3 dni zleca szybciutko :)

bylam w wc w nocy czysto teraz tez. nie mam zadnych boli ani skurczy takze mam nadzieje ze wszystko bedzie oki [emoji6]

trzymam kciuki za wizyty [emoji173][emoji110]

Bardzo się cieszę!!! Również z tego, że jak widzisz jogurt, to bierze Cię na... :D Można się cieszyć z takich rzeczy, prawda? :)

reklama
Do góry