reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ok oddaje [emoji23][emoji23][emoji23] nawet na dłużej jeśli potrzebujesz [emoji23] a tak serio to jeszcze może Cię zemdlić w najmniej oczekiwanym momencie [emoji6] nie znasz dnia ani godziny kiedy dopada. Mam koleżankę, która w ciąży nie miała mdłości ale jak poczuła rybę (tyko rybę) puszczała w momencie pawia. Wiec wiesz [emoji6] jest nadzieja [emoji6]

Miałam tak w pierwszej ciąży. Kojarzycie reklamę parówek Lurpak? To bylo 8 lat temu. Dwie wąsate parówki wsiadały do samochodu. A ja do kibla. Wstręt do parówek poziom max

Hej. No i można zacząć weekend :tak:

@linka1985 to nie ma ciąży :hmm:

@zuzkaaa ja chodziłam za drugim razem i polecam fajnie jest. Myślę też dużo zależy od szkoły. Nie pamiętam od którego tygodnia się chodzi, to było 6 kat temu z ja mam skleroze :-pJeszcze też tak daleko nie myślałam teraz ...

Moimi największymi objawami ciąży jest ciągnięcia brzucha, tzn w pracy wystarczy że podniose paczkę nie musi być ciężka 2kg a już czuję jak ledwo łapię oddech i jak mi jest ciężko a to nie normalne. Z sikaniem chyba jeszcze w normie hihi. Mdłości nie posiadam a może to że nałogowo spożywamy imbir właśnie im zapobiega? Pewnie jeszcze mnie dopadną hihi.

@Janka86 heheh jeszcze przenosze I urodze w lipcu [emoji23][emoji23] coby się z szeregu nie wylamac.

@Karolcia.DE w sierpniu[emoji23] ale we wrześniu miałam 3 dniowe plamienie i wychodzi na to że był to okres bo idealnie daty się zgadzają. To było 18.09 ale z wykresu tempki mi wychodziła późna owulacja i test też dość późno wyszedł bo dopiero w 36dc a 3 dni wcześniej był negatwyny

reklama
@Ennis92 pewnie ze zostan z nami :) wiekszosc z nas nie zna jeszcze terminu nawet tego przyblizonego:) wszystko sie okaze po pierwszych wizytach :) ja tez niby z apki mam na 8.07 wiec tez moze sie okazac ze bede czerwcowa :p

Do góry