reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

@OnaZmijeczka dzięki  :) Ja również w poprzednich ciążach nie robiłam bety tylko z testów :sorry:
Co do porodów najgorszy był oczywiście pierwszy kolejne też nie były lekkie ale za to wszystkie w bólach krzyżowych :baffled:

reklama
Tak, rodziłam SN. Obydwaj byli ułożeni główkowo. Moja bratowa też rodziła SN bliźniaki. Także czasem się takie ułożenie zdarza ;-). I super wspominam ten poród, szybko, bez znieczulenia, miałam tylko podtlenek azotu do wciągania ;-). A pierwszy poród wspominam okropnie. 6 h, skurcze krzyżowe, na znieczuleniu podpajęczynówkowym - dłużyła mi się ta pierwsza faza strasznie. W 2 fazie córka mi się cofała w kanał. Ehh te wspomnienia.... ;-) Ja miałam wózek bliźniaczy 1 obok 2 Dorjan Danny Sport. Wybrałam ten, bo był w miarę wąski, jak na podwójny wózek.

Podziwiam. Nawet jeżeli był szybki, to i tak należą się brawa.

Ostatnia edycja:
OnaZmijeczka, nie wiem jak to jest jak robi sie nerwowo na forum bo u nas na pazdzieniku atmosfera nawet po 4 latach jest przyjazna. I od zawsze wszystkie bardzo sie wspieralysmy. No i z tego co czytam to raczej wszystkie sa na lipiec prawda?

Zuzkaaa ja spac nie moge od soboty, za to dreptam do lazienki i z powrotem.

reklama
OnaZmijeczka, nie wiem jak to jest jak robi sie nerwowo na forum bo u nas na pazdzieniku atmosfera nawet po 4 latach jest przyjazna. I od zawsze wszystkie bardzo sie wspieralysmy. No i z tego co czytam to raczej wszystkie sa na lipiec prawda?

Zuzkaaa ja spac nie moge od soboty, za to dreptam do lazienki i z powrotem.
mam nadzieje ze jak zobacze piekny wynik bety to sie troche uspokoje ale tak na 100% to sie uspokoje dopiero po drugiej becie jak zobacze ze rosnie :p wytrzymam te niespokojne noce do czwrtku jakos hahah :)

Do góry