bloomka
Zaangażowana w BB
@Medeleine86 nie martw się na zapas, poniedziałek już bardzo blisko i wszystko będzie jasne [emoji846] trzymam kciuki [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję mam nadzieję że będzie dobrzeA bo z tymi testami to tak potem jest. Beta jest najlepsza. Ja to sama jestem zla na siebie ze sikam na te testy to jest silniejsze ode mnie
Trzymam kciuki za piękny przyrost!
Nie widaćPatrzcie na moj test owu z teraz :| co ja mam o tym myslec? Czy tamten 11 dni temu jednak nie byl pozytywny? Zobacz media 719139
Może to jednak ciąża. Może warto zrobić bhcg i wtedy będzie pewność czy ciąża czy szaleństwo hormonów. A który dzisiaj dzień po owu?O teraz wam wrzuce porównanie, test u góry z 19 dc i test na dole z dzisiaj . Tamten przecież był pozytywny :|