reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Krocze i kość udowa
13SSW_0002.jpeg

reklama
Karolcia.DE też miałam zdjęcie z takiej pozycji w pierwszej ciąży, ale widać było tak, że nie mogłam mieć wątpliwości. Może znajdę to wrzucę :)

U mnie w pracy kiepska atmosfera, dużo zmian następuje... Cieszę się, że za jakiś czas będę mogła zniknąć na dłużej i się nie martwić przez jakiś czas. Ne pewno wezmę roczny urlop rodzicielski.

Na szczęście czuje się dobrze, czasem już poczuje ruchy maluszka. Nie mogę się doczekać jak będzie częściej kopać :)

Super wieści dziś miałyście z wizyt, zazdroszczę tym, którym potwierdzili płeć a reszcie życzę aby było wiadomo jak najszybciej!

Renisus trzymam kciuki i czekamy na dobre wieści :)

Witamy Ennis i gratulacje wszystkim udanych wizyt i płci [emoji1374]

Dla mnie tez czarna magia z tymi usg i na szczęście nie mam zdjęcia od strony pupy bo bym pewnie szukała [emoji23] Ja właśnie zjadłam truskawki z cukrem , niby nie takie dobre jak letnie ale dalej nic nie jem wiec jak na coś mam ochotę to mąż leci do sklepu [emoji849]
IMG_1768.JPG

Dziś wkroczyliśmy w 15 tydzień i chyba coś się zaczyna brzuszek zaokrąglać :)

Ada tak mum&me, nie pamietam dlaczego przestalam go uzywac. Weleda to ten zolty,.prawda? Uzywamy kremu na buzke na zime.

reklama
Do góry