reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
No zobaczymy jak u mnie bedzie skakać. Być może ze wzgledu na to, że Twój organizm pracuje za trzech tak Ci skoczyło? Ja osobiscie nie miałam nigdy z tarczycą problemów...

Ja w ciąży bliźniczej tsh całą ciążę miałam w okolicach 1,100, więc mnogość nie jest regułą...
Za to teraz wynik mam 1,900 w ciąży pojedynczej... nigdy takiej wartości nie miałam.

Ja aktualnie czekam w poczekalni na wizytę.
emoji51.png

Prenatalne, mam nadzieje, ze nie za późno.
Aleee mam stres.
Z dzidzia wszystko ok, jak zobaczyłam jak sobie macha tymi rączkami, nóżkami myślałam, ze się popłacze. Prawdopodobnie chłopak i jak to usłyszałam, to już wgl płakać mi się chce. [emoji23]
Na początku chciałam miec syna, ale nastawiłam się ostatnio na corke, ale to te hormony pewnie. [emoji23]
Gratulacje!Mi zawsze łzy lecą jak widzę moje maleństwo :-))

U nas już wybrane 6 lat temu [emoji6]

Wczoraj miałam badanie USG i pani dr mierzyła mi szyjkę . Dziś od rana boli mnie brzuch na samym dole tak jak na miesiączkę. Z badania wynika że wszystko ok. Czy to możliwe że to przez badanie?

reklama
Też mam dziś energię. Zrobiłam porządek w ubraniach, segregacja na ciążowe i nie... Pół szafy się nie nadaje już [emoji23][emoji23]
U mnie to samo, w wiele rzeczy wejdę, ale nie chcę rozciągać;-) ;)

Dziewczyny, dzięki za odpowiedzi. Synek dziś wstał bez żadnego bólu, od rana straszył tatę krokodylem :D

Do góry