reklama
ladyk24na7
Fanka BB :)
No zobaczymy jak u mnie bedzie skakać. Być może ze wzgledu na to, że Twój organizm pracuje za trzech tak Ci skoczyło? Ja osobiscie nie miałam nigdy z tarczycą problemów...
Ja w ciąży bliźniczej tsh całą ciążę miałam w okolicach 1,100, więc mnogość nie jest regułą...
Za to teraz wynik mam 1,900 w ciąży pojedynczej... nigdy takiej wartości nie miałam.
Ons
Ja aktualnie czekam w poczekalni na wizytę.
Prenatalne, mam nadzieje, ze nie za późno.
Aleee mam stres.
Gratulacje!Mi zawsze łzy lecą jak widzę moje maleństwo :-))Z dzidzia wszystko ok, jak zobaczyłam jak sobie macha tymi rączkami, nóżkami myślałam, ze się popłacze. Prawdopodobnie chłopak i jak to usłyszałam, to już wgl płakać mi się chce. [emoji23]
Na początku chciałam miec syna, ale nastawiłam się ostatnio na corke, ale to te hormony pewnie. [emoji23]
Aleczka80
Podejrzenie cukrzycy musi zrobić bardziej szczegółowe badania.Super wieści [emoji847] gratuluję ! Jak wizyta jest w piątek to od razu lepszy weekend [emoji6]
Ojej, a co córci?
Aguu
Oj a przypomnij ile ma?Podejrzenie cukrzycy musi zrobić bardziej szczegółowe badania.
Oby jednak fałszywy alarm
Myslniczek
My mamyDzięki Dziewczyny.
A macie już jakieś imiona wybrane?
Ale jeszcze płci nie znamy.
plastulinka
U nas już wybrane 6 lat temu [emoji6]
Wczoraj miałam badanie USG i pani dr mierzyła mi szyjkę . Dziś od rana boli mnie brzuch na samym dole tak jak na miesiączkę. Z badania wynika że wszystko ok. Czy to możliwe że to przez badanie?
Wczoraj miałam badanie USG i pani dr mierzyła mi szyjkę . Dziś od rana boli mnie brzuch na samym dole tak jak na miesiączkę. Z badania wynika że wszystko ok. Czy to możliwe że to przez badanie?
U
użytkownik 902
Gość
Nie sądzę.U nas już wybrane 6 lat temu [emoji6]
reklama
U mnie to samo, w wiele rzeczy wejdę, ale nie chcę rozciągaćTeż mam dziś energię. Zrobiłam porządek w ubraniach, segregacja na ciążowe i nie... Pół szafy się nie nadaje już [emoji23][emoji23]
Dziewczyny, dzięki za odpowiedzi. Synek dziś wstał bez żadnego bólu, od rana straszył tatę krokodylem