reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Myslniczka Ja na pewno od mamaginekolog kupię ciuszki dla dziecka, biało szare [emoji4] jeszcze ma wypuscic kocyki więc zobaczę

Słodkatrojeczka fajnie [emoji173][emoji173] mnie się jakis tydzień temu wydawało że to już to, w sumie mozliwe[emoji4]

Zmiana planów obiadowych, zamiast burgerow zrobiliśmy burrito, zjadłam dwa i jestem peeełna [emoji16] ale pyszne były [emoji16]
My właśnie tez chcemy ubranka i na kocyk też czekamy ;) a i może koszule wtedy kupię :)

reklama
Wyjątkowa Marta chyba ta kawa pomogła bo przestało. Tylko zrobiłam taka mocniejsza z półtorej łyżeczki i zalałam przygotowanym mlekiem. Albo przestało już bo miało przestać to był 3 dzień bólu głowy.

Od 3 tygodni wyczuwam guzek pod lewą pachą. Jest niebolesny, ruchomy i niezbyt twardy. Co to moze być? Muszę powiedzieć o tym w poniedziałek, zawsze zapominam [emoji53] powinnam
Się martwić?

reklama
Do góry