reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Dzięki Dziewczyny jest lepiej, krople starczają mi na jakieś 8godzin więc już luksus, potem zatyka mi cały łeb, psikam i znowu jest w miarę ok.
Syn mi zaczął wczoraj kaszleć, jak znowu będzie chory to się wkurzę, w piątek mają dzień babci i dziadka, a on kaszle krtaniowo:( Wczoraj uszyłam mu ten strój strażaka, jeszcze guziki przyszyć i gotowe.
Za to najmłodszy ma chyba najgorsza z możliwych faz skoku rozwojowego, nie radzę sobie z nim kompletnie, meczy mnie bardzo jego zachowanie, z resztą nie tylko mnie.
Dziś wymyśliłam gołąbki na obiad, dawno nie robiłam, mam nadzieję,że smród gotowanej kapusty mnie nie pokona;) mąż ma dziś urodziny, jakoś tort wczoraj kupił, dobrze,że mam to z glowy
Miłej niedzieli!

reklama
U mnie noc również średnia. Głowa boli 3 dzień, ale to nie od wody bo piję jej bardzo dużo.
Ściągłam aplikacje i teraz już w ogóle się nie mogę połapać co i jak [emoji23]

U mnie noc taka sobie, budzilam sie co chwile. Tak jakby sie wycisza to krwawienie i bardziej plamie na brozowo. Leze i czuje sie tak bardzo zmeczona. L wlasnie podal mi sniadanie do lozka a mnie jakos znowu mdli. Chyba po tych tabletkach przeciwbolowych.

Dziewczyny ja po mocnej kawie kontaktuje wreszcie [emoji16] ale to niskie cisnienie mnie dobija. Wczoraj posprzatalam dom i o 13 bylam juz tak zmeczona ze spalam 2 godz. Zla jestem na siebie ze taka lelawa sie zrobilam [emoji24] renisus uwazaj na siebie zycze wszystkim udanej niedzieli [emoji8][emoji8][emoji8]

Ale miałam sen... Śniło mi się, że urodziłam i z jakiegoś powodu byłam w domu a dziecko miał przywieźć moj tata i mąż. I przywiezli mi dziecko które chodziło i mówiło a ja rozpaczałam, że dzieci pomylili. I tak szukałam swojego malucha w szpitalu. Masakra jakaś. U mnie dziś pierwszy dzień 17 tygodnia :)

Dziewczyny zdrówka Wam życzę!!![emoji8][emoji8][emoji8]

My po śniadanku dopiero o właśnie zabieram się za pieczenie ciacha, taka prosta babka ucierana z ananasem, pina colada[emoji39][emoji39][emoji39] po obiedzie będzie coś dobrego na deser [emoji1]

Tylko wlożę ciasto do piekarnika i lecę na rowerek[emoji123]

Marta kurczę ale klienci się trafiają, i jak tu dogodzić?!? Nie bierz tak do siebie i nie denerwuj się dodatkowo. Swoją droga ile macie tych pokoji i gości tam?

Mam 5 pokoi (dzięki Bogu nie więcej). Pokoje są dwuosobowe i jeden trzyosobowy. No ale bywa, ze do dwuosobowego zjeżdżają się rodzice z 2 dzieci.
Goście trafiają się różni. Standard maja naprawdę dobry ale juz jednym co wybrzydzali powiedziałam, ze mariot jest 30
Km dalej i podałam adres do wstukania w nawigację.

Dzięki Dziewczyny jest lepiej, krople starczają mi na jakieś 8godzin więc już luksus, potem zatyka mi cały łeb, psikam i znowu jest w miarę ok.
Syn mi zaczął wczoraj kaszleć, jak znowu będzie chory to się wkurzę, w piątek mają dzień babci i dziadka, a on kaszle krtaniowo:( Wczoraj uszyłam mu ten strój strażaka, jeszcze guziki przyszyć i gotowe.
Za to najmłodszy ma chyba najgorsza z możliwych faz skoku rozwojowego, nie radzę sobie z nim kompletnie, meczy mnie bardzo jego zachowanie, z resztą nie tylko mnie.
Dziś wymyśliłam gołąbki na obiad, dawno nie robiłam, mam nadzieję,że smród gotowanej kapusty mnie nie pokona;) mąż ma dziś urodziny, jakoś tort wczoraj kupił, dobrze,że mam to z glowy
Miłej niedzieli!

Najgorsze chyba za Tobą. Współczuję skoku u syna. Mój Max kończy 14 lutego 11 lat i juz trąbi, ze on nastolatkiem będzie. A ja juz się zastanawiam jak to się przełoży na zachowanie w szkole i wśród rówieśników [emoji58]

U mnie noc taka sobie, budzilam sie co chwile. Tak jakby sie wycisza to krwawienie i bardziej plamie na brozowo. Leze i czuje sie tak bardzo zmeczona. L wlasnie podal mi sniadanie do lozka a mnie jakos znowu mdli. Chyba po tych tabletkach przeciwbolowych.

Najważniejsze, ze się wycisza. Leż ile wlezie!

Dziewczyny ja po mocnej kawie kontaktuje wreszcie [emoji16] ale to niskie cisnienie mnie dobija. Wczoraj posprzatalam dom i o 13 bylam juz tak zmeczona ze spalam 2 godz. Zla jestem na siebie ze taka lelawa sie zrobilam [emoji24] renisus uwazaj na siebie zycze wszystkim udanej niedzieli [emoji8][emoji8][emoji8]