reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Dzięki Dziewczyny jest lepiej, krople starczają mi na jakieś 8godzin więc już luksus, potem zatyka mi cały łeb, psikam i znowu jest w miarę ok.
Syn mi zaczął wczoraj kaszleć, jak znowu będzie chory to się wkurzę, w piątek mają dzień babci i dziadka, a on kaszle krtaniowo:( Wczoraj uszyłam mu ten strój strażaka, jeszcze guziki przyszyć i gotowe.
Za to najmłodszy ma chyba najgorsza z możliwych faz skoku rozwojowego, nie radzę sobie z nim kompletnie, meczy mnie bardzo jego zachowanie, z resztą nie tylko mnie.
Dziś wymyśliłam gołąbki na obiad, dawno nie robiłam, mam nadzieję,że smród gotowanej kapusty mnie nie pokona;) mąż ma dziś urodziny, jakoś tort wczoraj kupił, dobrze,że mam to z glowy
Miłej niedzieli!

reklama
U mnie noc również średnia. Głowa boli 3 dzień, ale to nie od wody bo piję jej bardzo dużo.
Ściągłam aplikacje i teraz już w ogóle się nie mogę połapać co i jak [emoji23]

U mnie noc taka sobie, budzilam sie co chwile. Tak jakby sie wycisza to krwawienie i bardziej plamie na brozowo. Leze i czuje sie tak bardzo zmeczona. L wlasnie podal mi sniadanie do lozka a mnie jakos znowu mdli. Chyba po tych tabletkach przeciwbolowych.

Dziewczyny ja po mocnej kawie kontaktuje wreszcie [emoji16] ale to niskie cisnienie mnie dobija. Wczoraj posprzatalam dom i o 13 bylam juz tak zmeczona ze spalam 2 godz. Zla jestem na siebie ze taka lelawa sie zrobilam [emoji24] renisus uwazaj na siebie zycze wszystkim udanej niedzieli [emoji8][emoji8][emoji8]

Ale miałam sen... Śniło mi się, że urodziłam i z jakiegoś powodu byłam w domu a dziecko miał przywieźć moj tata i mąż. I przywiezli mi dziecko które chodziło i mówiło a ja rozpaczałam, że dzieci pomylili. I tak szukałam swojego malucha w szpitalu. Masakra jakaś. U mnie dziś pierwszy dzień 17 tygodnia :)

Dziewczyny zdrówka Wam życzę!!![emoji8][emoji8][emoji8]

My po śniadanku dopiero o właśnie zabieram się za pieczenie ciacha, taka prosta babka ucierana z ananasem, pina colada[emoji39][emoji39][emoji39] po obiedzie będzie coś dobrego na deser [emoji1]

Tylko wlożę ciasto do piekarnika i lecę na rowerek[emoji123]

Marta kurczę ale klienci się trafiają, i jak tu dogodzić?!? Nie bierz tak do siebie i nie denerwuj się dodatkowo. Swoją droga ile macie tych pokoji i gości tam?

Mam 5 pokoi (dzięki Bogu nie więcej). Pokoje są dwuosobowe i jeden trzyosobowy. No ale bywa, ze do dwuosobowego zjeżdżają się rodzice z 2 dzieci.
Goście trafiają się różni. Standard maja naprawdę dobry ale juz jednym co wybrzydzali powiedziałam, ze mariot jest 30
Km dalej i podałam adres do wstukania w nawigację.

Dzięki Dziewczyny jest lepiej, krople starczają mi na jakieś 8godzin więc już luksus, potem zatyka mi cały łeb, psikam i znowu jest w miarę ok.
Syn mi zaczął wczoraj kaszleć, jak znowu będzie chory to się wkurzę, w piątek mają dzień babci i dziadka, a on kaszle krtaniowo:( Wczoraj uszyłam mu ten strój strażaka, jeszcze guziki przyszyć i gotowe.
Za to najmłodszy ma chyba najgorsza z możliwych faz skoku rozwojowego, nie radzę sobie z nim kompletnie, meczy mnie bardzo jego zachowanie, z resztą nie tylko mnie.
Dziś wymyśliłam gołąbki na obiad, dawno nie robiłam, mam nadzieję,że smród gotowanej kapusty mnie nie pokona;) mąż ma dziś urodziny, jakoś tort wczoraj kupił, dobrze,że mam to z glowy
Miłej niedzieli!

Najgorsze chyba za Tobą. Współczuję skoku u syna. Mój Max kończy 14 lutego 11 lat i juz trąbi, ze on nastolatkiem będzie. A ja juz się zastanawiam jak to się przełoży na zachowanie w szkole i wśród rówieśników [emoji58]

U mnie noc taka sobie, budzilam sie co chwile. Tak jakby sie wycisza to krwawienie i bardziej plamie na brozowo. Leze i czuje sie tak bardzo zmeczona. L wlasnie podal mi sniadanie do lozka a mnie jakos znowu mdli. Chyba po tych tabletkach przeciwbolowych.

Najważniejsze, ze się wycisza. Leż ile wlezie!

Dziewczyny ja po mocnej kawie kontaktuje wreszcie [emoji16] ale to niskie cisnienie mnie dobija. Wczoraj posprzatalam dom i o 13 bylam juz tak zmeczona ze spalam 2 godz. Zla jestem na siebie ze taka lelawa sie zrobilam [emoji24] renisus uwazaj na siebie zycze wszystkim udanej niedzieli [emoji8][emoji8][emoji8]