slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.Co chwila, jadę do szpitala nie jest dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.Co chwila, jadę do szpitala nie jest dobrze
Dziewczyny, kiedy powinnam sprawdzić co się dzieje? Macica stawia się od rana. Pół godz temu wzięłam drugą nospe forte i luteinę bo juz była ta godzina. Brzuch nie boli ale się spina
Kciuki! Oby to tylko straszak i Cie uspokoja[emoji1696][emoji1696][emoji1696]Co chwila, jadę do szpitala nie jest dobrze
I ja trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrzeCo chwila, jadę do szpitala nie jest dobrze
Ja cc wspominam mile. Przespalam w sumie[emoji23][emoji23] wstalam szybko. W formie bylam szybko. Ale i tak chyba chce tego sn... I boje sie jak cholera. Dobrze, ze to jeszcze pol roku[emoji23]
Sprawdź sprawdź daj znać, czekamy. Oby wszystko było ok.Co chwila, jadę do szpitala nie jest dobrze