reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Dziewczęta, kiedy dokładnie robiłyscie lub robicie pappa? Ja jutro (udało mi się jednak wydebic od lekarki skierowanie na NFZ) będzie 12+1, tak mnie zapisała babeczka przez telefon z sekretariatu, sądzicie że jest to optymalny czas?

Ja robiłam w 12+4. Dzidziol był już spory i pani dr nie miała problemu z pomiarem. Myślę że u Ciebie termin też będzie ok
Dziewczęta, kiedy dokładnie robiłyscie lub robicie pappa? Ja jutro (udało mi się jednak wydebic od lekarki skierowanie na NFZ) będzie 12+1, tak mnie zapisała babeczka przez telefon z sekretariatu, sądzicie że jest to optymalny czas?

Ja będę miała usg w równo 12t krew oddawalam tydzień wcześniej czyli był 11t

reklama
Do góry