reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Nie mąż Polak ale my oby dwoje tu przyjechaliśmy jak mieliśmy 11/12 lat ;) wiec większe połowy swoich żyć tutaj jesteśmy ;) ja w Polsce mieszkałam w bloku a potem już w Irlandi Północnej na osiedlu. Wiec jak nadarzyła się okazja wyprowadzić na wieś to nawet się nie zastanawialiśmy, dla nas super - tylko jak się czegoś na zakupach zapomni to trzeba znów zapierdzielać do miasta
Oj to ciezko z zachciankami[emoji6] A pizze Wam dostarczaja? [emoji16]
Robiłyscie może test poczworny? Dziś poszłam Pobrali I kazali zanieść na pocztę [emoji23]bo to do Anglii idzie. Zapłaciłam 3 funty spoko. A teraz patrzę na ulotkę która mi dali że cena testu to 27 funtów i żeby postal order czy czeki wystawić tak i tak. W szpitalu słowem nie pisneli i teraz nie wiem czy to badanie będzie zrobione kuźwa czy nie...
Ja nie robilam, tylko podstawowe i to co oni sami mi dokladaja.
Nie lubię cię [emoji23] gdzie ja tu paprykaz dostanę jak nie ma polskich sklepów w okolicy a chłop oddał auto do servisu [emoji23]
Wyslac Ci paprykaz w paczce? [emoji41]

A ja dziś po nieprzespanej nocy, młoda miała gorączkę i tak przy niej siedziałam, że nad ranem zasnęłam i zaspałam do pracy ale po powrocie zafundowałam sobie 2 godzinna drzemkę. Jutro ostatni dzień do pracy i 2 tygodnie urlopu, jak mi się spodoba siedzenie w domu to na następnej wizycie u gina wezmę L4 ☺

Zaznacza odpowiedzi które chcesz cytować powinny się podswietlic na niebiesko i potem u góry po prawej masz strzałkę do cytowania. Powinno pisać ile odpowiedzi :)

A co do testu to jutro mam szkołę rodzenia to zapytam co prawda inny szpital ale ten sam rejon

No i mam, dzięki [emoji1]

U mnie nie ma strzałki, jest za to „multicytat”. Wlasnie to odkryłam. Dzięki [emoji16][emoji16]

Oj to ciezko z zachciankami[emoji6] A pizze Wam dostarczaja? [emoji16]Ja nie robilam, tylko podstawowe i to co oni sami mi dokladaja.Wyslac Ci paprykaz w paczce? [emoji41]

[emoji23] Nawet Dominos nie dowozi, a tak naprawdę to żaden take away [emoji28]

Ja dopiero w Piątek za tydzień idę na 12 week scan, a potem w środę 23 stycznia na jakieś tam ante-natal clinic wiec nie podpowiem bo nic nie wiem :D

Mój mąż pracuje w Polskich sklepach :D to i pasztet i paprykarz i wszystko co Polskie mam dostępne [emoji23] na dodatek teściowie co tydzień wysyłają towar z Polski z żywnością wiec mogę se wymyślić nawet faworki czy ptysie i przyjadą [emoji23] dobrze ze narazie nie tyje [emoji23]

reklama
Do góry