Hejka. Ja właśnie odebrałam wyniki testu pappa. Pani genetyk powiedziała że jest wszystko wporządku i dziecko nie ma wad. Tak się cieszę. Teraz jadę pod koniec lutego na usg połówkowe do mojego profesora. Przeziębienia ciąg dalszy. Zauważyłam że nie mogę pić wody gazowanej bo potem mam brzuch jak balon i czuję się ociężała. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
reklama
Ons
Fanka BB :)
Hej ja mam jutro prenatalne, jestem przerażona nie wiem czego się spodziewać..jest ktoś może kto robił w gazecie w RzgowieJa już po. Ze stresu- choć nie czułam się zdenerwowana, albo po kawie ciśnienie mi skoczylo
Dzidziuś zdrowy, 6,5cm, fika cały czas, wszystkie pomiary w normie, części ciała wszystkie ma Jakieś tam ryzyka też mam wypisane ale duże nie są. Najważniejsze ze organy piękne.
Ons
GAMECIE W RZGOWIEHej ja mam jutro prenatalne, jestem przerażona nie wiem czego się spodziewać..jest ktoś może kto robił w gazecie w Rzgowie
Gratuluję wizyt! Ja jutro mam prenatalne. [emoji846]
W klinice do której idę 3 lekarzy robi prenatalne, a akurat jutro pracuje jakiś cham, ale niby jako specjalista jest super [emoji849] Opinie z internetu i podałyszane od znajomych. Może nie dojdzie do rękoczynów [emoji23] Najwyżej na połówkowe umówię się gdzieś indziej.
W klinice do której idę 3 lekarzy robi prenatalne, a akurat jutro pracuje jakiś cham, ale niby jako specjalista jest super [emoji849] Opinie z internetu i podałyszane od znajomych. Może nie dojdzie do rękoczynów [emoji23] Najwyżej na połówkowe umówię się gdzieś indziej.
Ja też. Już mnie denerwuje. Aż mam ochotę wracać do pracy [emoji849]A ja się z chłopem poklucilam i tyle z wieczoru
wszystkozajete
Moderatorka
GAMECIE W RZGOWIE
Tak, ja. Bardzo polecam dr Kozarzewskiego, jest wybitnym specjalistą, po usg u niego możesz być spokojna [emoji4]
Ja bym pierogi zagryzla paczusiem.
To samo miałam napisać [emoji1]
Ja pasztetu nie cierpię akurat, ale jeść w ciąży wolno jak najbardziej. Tak samo jak wątróbkę, o ile nie jest to kilogram każdego dnia.
Moja radość po wczorajszych prenatalnych nieco dziś przygasła po wizycie u gina - znalazło się źródło plamienia, mam polipa w szyjce i skierowanie do szpitala za jakieś 1.5-2tyg, najprawdopodobniej będą go usuwać. Ehhh.
Wieści o ciąży się rozchodzą, wie siostra moja, tata i teść, teściowa się od męża dowie jak wreszcie dotrze do pracy. Wszyscy się cieszą [emoji4]
slodkatrojeczka
Coś magicznego jest w tym pasztecie, bo ja też zajadam. Jeszcze na to pomidorek lub ogórek... Mniaaam. Wszystkiego sobie odmawiam, ale pasztetu w zyciu A mam taki pyszny wędzony. Właśnie wsunęłam bułe z masłem i pasztetem. Nie ma jak śniadanie o 12.30
Kreska1707
Aktywna w BB
Znowu jestem głodna...
reklama
Kreska1707
Aktywna w BB
Obiady u mnie też poszły w odstawke. Mam mięsowstręt wolę kanapki, makarony, pizzę i frytkiTo ja tez dzięki wam dziś po pasztet pojadę [emoji23] ostatnie 3 dni jadłam tylko kanapki z szynka konserwową a teraz pewnie będzie 3 dni tylko pasztet. Obiady mi nie wchodzą tylko mam ochotę na kanapki lub płatki na mleku