reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
U nas bida, łapiemy się na wszystko:( nawet nie wiem czy rodzinne nam nie będzie przysługiwać po tym roku..
O kebsa też bym zjadła, ale mam dziś jeszcze obiad, może jutro?:>

Ja jednak poszłam sprawdzić te bóle i pierwsze co to białko w moczu. A mocz jak woda tyle pije [emoji24] macica wyczuwalna pięknie, trochę się stawia. Na razie czekam na wyniki krwii i co dalej ale póki co to padło poronienie zagrażające.
Z jednej strony się cieszę że nie olalam a z drugiej cała w nerwach i jeszcze sama tu jestem 2h od domu a chłop dziś daleko w pracy

Ennis tez mam proteiny w moczu, ale z tego co pamietam i w pierwszej ciazy caly czas mialam. Glowa do gory, bedzie dobrze.

Ennis spokojnie, dadzą Ci coś na uspokojenie skurczy, podwyższa dawkę magnezu, będzie dobrze. Jeśli pracujesz, to powinnaś dostać zwolnienie.

reklama
Ennis tez mam proteiny w moczu, ale z tego co pamietam i w pierwszej ciazy caly czas mialam. Glowa do gory, bedzie dobrze.
Ennis spokojnie, dadzą Ci coś na uspokojenie skurczy, podwyższa dawkę magnezu, będzie dobrze. Jeśli pracujesz, to powinnaś dostać zwolnienie.
Ja mam trochę podwyższone ciśnienie bo 139/90 i trochę się martwię albo mówił że za wcześnie na pre-eclampsie.

Mam nadzieję że coś mi dadzą, w czwartek mam wizytę z konsultantem i będę się domagać usg. Zwolnienie mogą mi dać ale ja się w zeszły weekend zwolniłam z pracy weekendowej a to co pracuje na uczelni to tak trochę inaczej bo sama sobie ustalam godziny i wystarczy że napiszę do nich że mnie nie będzie.

Dzięki dziewczyny

Do góry