reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Witam się poniedziałkowo :)
Ogarnęłam troszkę dom a czuje się jak bym maraton przebiegła, nie wiem czemu ale dzisiaj obudziłam się zmęczona i tak jest do tej pory:baffled:

Trzymam kciuki za wizytujace

Jeszcze mam pytanko może któraś mi podpowie. Ile czasu po aplikacji ostatniej globulki po infekcji można przytulanki zacząć ? Nie zapytałam gin a jeszcze 10 dni do wizyty ?

Miłego dnia :tak:

reklama
Witam się poniedziałkowo :)
Ogarnęłam troszkę dom a czuje się jak bym maraton przebiegła, nie wiem czemu ale dzisiaj obudziłam się zmęczona i tak jest do tej pory:baffled:

Trzymam kciuki za wizytujace

Jeszcze mam pytanko może któraś mi podpowie. Ile czasu po aplikacji ostatniej globulki po infekcji można przytulanki zacząć ? Nie zapytałam gin a jeszcze 10 dni do wizyty ?

Miłego dnia :tak:
Moja ginekolog kazała wstrzymac sie na tydzień ogólnie. A mialam 6 globulek. Dzisiaj ostatnia. A jakie masz?

Wysiedzialam się w tym autobusie i teraz mnie brzuch boli i plecy a muszę siedzieć w szpitalu bóg wie ile na wizytę.... Jedyne dobre to że to ten sam szpital co ciaze prowadzi to jak nie przejdzie to zadzwonię do położnych
Macica Ci uciska na nerwy. Mnie bolą plecy po dosłownie chwili siedzenia.

Tylko ze ja siedzieć nie mogę bo mi się brzuch "nie zgina" tak boli... I stoję jak ta idiotka[emoji85]
Mój się jeszcze zgina ale już przeszkadza. Mój sposób na to - siadam z nogą pod dupą. Potem nie mam krążenia w nodze ale chociaż plecy nie bolą. Autobusami nie jeżdżę, bo w sumie na moim zadupiu autobus jeździ tylko do szkoły. Ale w samochodzie też mnie plecy bolą. Jak jade jako pasazer to po prostu oparcie odsuwam a do prowadzenia poprawialam tam ustawienie na ledzwie ale niewiele dało. Może jak macica pojdzie jeszcze wyżej to Ci będzie lepiej...

Mój się jeszcze zgina ale już przeszkadza. Mój sposób na to - siadam z nogą pod dupą. Potem nie mam krążenia w nodze ale chociaż plecy nie bolą. Autobusami nie jeżdżę, bo w sumie na moim zadupiu autobus jeździ tylko do szkoły. Ale w samochodzie też mnie plecy bolą. Jak jade jako pasazer to po prostu oparcie odsuwam a do prowadzenia poprawialam tam ustawienie na ledzwie ale niewiele dało. Może jak macica pojdzie jeszcze wyżej to Ci będzie lepiej...
Oby bo ja jednak muszę tymi autobusami [emoji85]

Ja już mam zgagę a macica jeszcze nisko. Co to będzie dalej. W żadnej ciąży mnie zgaga nie ominęła. Za to omijają mnie mdłości w samochodzie po raz pierwszy. Myslę, że to dzięki temu że dorobiłam się okularów.

reklama
Ja dziś równo 14 tc. Od dwóch trzech dni czuję delikatne muśnięcia po prawej stronie. We środę wizyta jak tam znajdziemy dzidziusia to już będę pewna na 100 % że on tam łobuzuje :) Już nie mogę się doczekać :) :)

Do góry