reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja przy synku "wiedzialam" od testu, ze synek. Teraz probowalam sobie wmowic syna... Ale pod skora czuje corke. I w sumie usg nie obala tej teorii[emoji23][emoji23]

Przyznam, ze z mlodym czulam sie pelna energii, piekna, seksowna ciezarowka. Patrzylam na siebie z zachwytem.

Teraz czuje sie szara, styrana, tak brzydka, ze lustra pekaja. Ze o fizycznym samopoczuciu nie wspomne.

reklama
Ja mam przeczucie, że dziewczynka. Ale takie luźne raczej.
W pierwszej ciąży czułam dziewczynkę, choć dr mówiła, że chyba chłopiec - ostatecznie dziewczynka :p
W drugiej nie wiedziałam do porodu, przeczuć brak - dziewczynka.
W trzeciej na połówkowym wyszło, że chłopiec no i urodził się chłopiec. Przeczuć nie miałam, przyjęłam do wiadomości usg zwłaszcza, że się powtarzał wynik ;)

Ja przy synku "wiedzialam" od testu, ze synek. Teraz probowalam sobie wmowic syna... Ale pod skora czuje corke. I w sumie usg nie obala tej teorii[emoji23][emoji23]

Przyznam, ze z mlodym czulam sie pelna energii, piekna, seksowna ciezarowka. Patrzylam na siebie z zachwytem.

Teraz czuje sie szara, styrana, tak brzydka, ze lustra pekaja. Ze o fizycznym samopoczuciu nie wspomne.
Mam tak samo.

U mnie wszystkie koleżanki maja chłopców i złe się czuły w ciąży wiec wszyscy mi mówią ze będzie dziewczynka :D moj mąż i moja mama cały czas gadają ze to dziewczynka i mąż do nas mówi - moje dziewczynki. Jak by wyszło ze chłopak to chyba bym była troszkę zawiedziona na początku ale se powtarzam ze to dopiero pierwsze i napewno nie ostatnie !!!

Szara styrana normalnie jakbym o sobie czytała

Ja mam problem ze skórą. Na twarzy co chwilę jakieś wypryski. A na klatce mnie tak wysypalo, cała czerwona jestem. Także wszystkie bluzki, koszulę sukienki pod szyję! Mam nadzieję że do.wiosny się unormuje

Dziewczyny A powiedzcie jak jest urodzić dziecko w lato ? JA mam synów z końca października , zimno, deszczowo i wyprawka inna A jak jest w lato ? Jaka wyprawka jak będzie 30 stopni to taki maluszek na krótki rękaw od urodzenia ? A spacery to od razu ?
Może i głupie pytanie ale ja bardziej na zimowo nauczona 8-)
Moja córcia jest z ostatniego lipca. Na polu po tygodniu od urodzenia wbodziaku z krótkim rękawem i tyle ewentualnie przykrywalam pieluszka ale wtedy okropne upały były. Na polu spała w wózku 3-4godziny do domu na karmienie i z powrotem na pole. Ale to przespokojne dziecko tylko jadła i spała. Po 2miesiavach przesypiala prawie całą noc. Prawie bo od 22 do 5:30

reklama
Ja w pierwszej ciąży od razu czułam że będzie syn. I teraz takurat samo czułam i mówiłam wszystkim , że będzie dwóch chłopców nawet ubranka tylko dla chłopców oglądałam . Przez tydzień co noc śniło mi się , że rodze 2 synów. Ani przez chwilę nie czułam ,że mogę mieć córkę i na usg lekarz tylko to potwierdził... że widzi dwóch chłopców

Do góry