reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja przy synku "wiedzialam" od testu, ze synek. Teraz probowalam sobie wmowic syna... Ale pod skora czuje corke. I w sumie usg nie obala tej teorii[emoji23][emoji23]

Przyznam, ze z mlodym czulam sie pelna energii, piekna, seksowna ciezarowka. Patrzylam na siebie z zachwytem.

Teraz czuje sie szara, styrana, tak brzydka, ze lustra pekaja. Ze o fizycznym samopoczuciu nie wspomne.

reklama
Ja mam przeczucie, że dziewczynka. Ale takie luźne raczej.
W pierwszej ciąży czułam dziewczynkę, choć dr mówiła, że chyba chłopiec - ostatecznie dziewczynka :p
W drugiej nie wiedziałam do porodu, przeczuć brak - dziewczynka.
W trzeciej na połówkowym wyszło, że chłopiec no i urodził się chłopiec. Przeczuć nie miałam, przyjęłam do wiadomości usg zwłaszcza, że się powtarzał wynik ;)

Ja przy synku "wiedzialam" od testu, ze synek. Teraz probowalam sobie wmowic syna... Ale pod skora czuje corke. I w sumie usg nie obala tej teorii[emoji23][emoji23]

Przyznam, ze z mlodym czulam sie pelna energii, piekna, seksowna ciezarowka. Patrzylam na siebie z zachwytem.

Teraz czuje sie szara, styrana, tak brzydka, ze lustra pekaja. Ze o fizycznym samopoczuciu nie wspomne.
Mam tak samo.

U mnie wszystkie koleżanki maja chłopców i złe się czuły w ciąży wiec wszyscy mi mówią ze będzie dziewczynka :D moj mąż i moja mama cały czas gadają ze to dziewczynka i mąż do nas mówi - moje dziewczynki. Jak by wyszło ze chłopak to chyba bym była troszkę zawiedziona na początku ale se powtarzam ze to dopiero pierwsze i napewno nie ostatnie !!!

Szara styrana normalnie jakbym o sobie czytała

Ja mam problem ze skórą. Na twarzy co chwilę jakieś wypryski. A na klatce mnie tak wysypalo, cała czerwona jestem. Także wszystkie bluzki, koszulę sukienki pod szyję! Mam nadzieję że do.wiosny się unormuje

Dziewczyny A powiedzcie jak jest urodzić dziecko w lato ? JA mam synów z końca października , zimno, deszczowo i wyprawka inna A jak jest w lato ? Jaka wyprawka jak będzie 30 stopni to taki maluszek na krótki rękaw od urodzenia ? A spacery to od razu ?
Może i głupie pytanie ale ja bardziej na zimowo nauczona 8-)
Moja córcia jest z ostatniego lipca. Na polu po tygodniu od urodzenia wbodziaku z krótkim rękawem i tyle ewentualnie przykrywalam pieluszka ale wtedy okropne upały były. Na polu spała w wózku 3-4godziny do domu na karmienie i z powrotem na pole. Ale to przespokojne dziecko tylko jadła i spała. Po 2miesiavach przesypiala prawie całą noc. Prawie bo od 22 do 5:30

reklama
Ja w pierwszej ciąży od razu czułam że będzie syn. I teraz takurat samo czułam i mówiłam wszystkim , że będzie dwóch chłopców nawet ubranka tylko dla chłopców oglądałam . Przez tydzień co noc śniło mi się , że rodze 2 synów. Ani przez chwilę nie czułam ,że mogę mieć córkę i na usg lekarz tylko to potwierdził... że widzi dwóch chłopców

Do góry