reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Tak na chwilę tylko dziś zaglądam, jutro już zupełnie nie będzie czasu :-)
Radosnych i spokojnych Świąt Lipcóweczki [emoji173]
wesolych_swiat33_400x400.jpg

Dziewczyny, w piątek byłam na wizycie. 2,30 cm, serduszko bije jak na pierwszej randce. Widziałam nawet jakieś mniejsze ruchy. :) USG prenatalne 15.1.

Wczoraj mieliśmy już pierwsze Święta z synem męża (11 lat). Wiec trochę pracy miałam i zapomniałam napisać.

Życzę Wam wszystkim pięknych Świat i niech Wasze świąteczne „prezenty” ;) przyniosą radość całej rodzinie. Oby ten czas był spokojny i bez najmniejszych problemów! Dbajcie o siebie i maleństwa! Wszystkiego Dobrego:)

Ja używam aplikacji i nie widzę zadnych zmian [emoji848]

Ja tak samo. W tapatalku jak było tak jest :)

Więzadła. Zdarza mi się przy kichnieciu. Z tym, że jak mam kichnąć a leżę, to od razu podkulam nogi pod brzuch. Działa. Nie podnoś się tak gwałtownie :) W poprzednich ciążach też tak miałam. Zwykle zakłuje z boku ale tak, aż się wygnę z bólu.

Też tak mam właśnie przy kichnięciu lub kaszlu.

Korzystając z chwili spokoju chciałam Wam życzyć pięknych, spokojnych Świąt pełnych miłości, w rodzinnej atmosferze. Żeby zdrowie i uśmiech Was nie opuszczały, a te małe robale pozwoliły się obżerać [emoji2]

ja już oficjalnie skończyłam przygotowania, już dwie bombki zbite[emoji23] ciekawe ile będzie na koniec świat;p dozeramy zaraz resztki tortu, a potem na obiad do teściów

Ja zrobiłam zupę grzybową, farsz na paszteciki, sałatkę a teraz kompot wigilijny się gotuje. Niestety nagle poszła nam bateria w krainie i chwilowo zlew w kuchni nieczynny. Mąż pojechał do sklepu budowlanego. Jak pech to pech..

Witam się przedświątecznie:)
kobietki powiedzcie jak Wasze wyniki tsh, ft3, ft4 teraz w ciąży. Ja przed ciążą problemów z tarczyca tzn z hormonami nie miałam. Mam tylko guzy na tarczycy, ale żadnych hormonów nie brałam tsh przed ciążą w okolicy 1.
Wczoraj robiłam wyniki na wizytę na 31 grudnia i co wyniki:
Tsh 0,0590
Ft3 4,96
Ft4 18,41
Poczytałam troszkę i niby między 10-12 tydzień tarczyca najbardziej reaguje wpływ ma bhcg ale to tsh takie niskie. Czuje że endokrynolog mnie czeka
A jak Wasze wyniki?

reklama
Do góry