reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Tak na chwilę tylko dziś zaglądam, jutro już zupełnie nie będzie czasu :-)
Radosnych i spokojnych Świąt Lipcóweczki [emoji173]
wesolych_swiat33_400x400.jpg

Dziewczyny, w piątek byłam na wizycie. 2,30 cm, serduszko bije jak na pierwszej randce. Widziałam nawet jakieś mniejsze ruchy. :) USG prenatalne 15.1.

Wczoraj mieliśmy już pierwsze Święta z synem męża (11 lat). Wiec trochę pracy miałam i zapomniałam napisać.

Życzę Wam wszystkim pięknych Świat i niech Wasze świąteczne „prezenty” ;) przyniosą radość całej rodzinie. Oby ten czas był spokojny i bez najmniejszych problemów! Dbajcie o siebie i maleństwa! Wszystkiego Dobrego:)

Ja używam aplikacji i nie widzę zadnych zmian [emoji848]

Ja tak samo. W tapatalku jak było tak jest :)

Więzadła. Zdarza mi się przy kichnieciu. Z tym, że jak mam kichnąć a leżę, to od razu podkulam nogi pod brzuch. Działa. Nie podnoś się tak gwałtownie :) W poprzednich ciążach też tak miałam. Zwykle zakłuje z boku ale tak, aż się wygnę z bólu.

Też tak mam właśnie przy kichnięciu lub kaszlu.

Korzystając z chwili spokoju chciałam Wam życzyć pięknych, spokojnych Świąt pełnych miłości, w rodzinnej atmosferze. Żeby zdrowie i uśmiech Was nie opuszczały, a te małe robale pozwoliły się obżerać [emoji2]

ja już oficjalnie skończyłam przygotowania, już dwie bombki zbite[emoji23] ciekawe ile będzie na koniec świat;p dozeramy zaraz resztki tortu, a potem na obiad do teściów

Ja zrobiłam zupę grzybową, farsz na paszteciki, sałatkę a teraz kompot wigilijny się gotuje. Niestety nagle poszła nam bateria w krainie i chwilowo zlew w kuchni nieczynny. Mąż pojechał do sklepu budowlanego. Jak pech to pech..

Witam się przedświątecznie:)
kobietki powiedzcie jak Wasze wyniki tsh, ft3, ft4 teraz w ciąży. Ja przed ciążą problemów z tarczyca tzn z hormonami nie miałam. Mam tylko guzy na tarczycy, ale żadnych hormonów nie brałam tsh przed ciążą w okolicy 1.
Wczoraj robiłam wyniki na wizytę na 31 grudnia i co wyniki:
Tsh 0,0590
Ft3 4,96
Ft4 18,41
Poczytałam troszkę i niby między 10-12 tydzień tarczyca najbardziej reaguje wpływ ma bhcg ale to tsh takie niskie. Czuje że endokrynolog mnie czeka
A jak Wasze wyniki?

reklama
Do góry