reklama
HaTo
Fanka BB :)
Dziewczyny, w piątek byłam na wizycie. 2,30 cm, serduszko bije jak na pierwszej randce. Widziałam nawet jakieś mniejsze ruchy. USG prenatalne 15.1.
Wczoraj mieliśmy już pierwsze Święta z synem męża (11 lat). Wiec trochę pracy miałam i zapomniałam napisać.
Życzę Wam wszystkim pięknych Świat i niech Wasze świąteczne „prezenty” przyniosą radość całej rodzinie. Oby ten czas był spokojny i bez najmniejszych problemów! Dbajcie o siebie i maleństwa! Wszystkiego Dobrego
Wczoraj mieliśmy już pierwsze Święta z synem męża (11 lat). Wiec trochę pracy miałam i zapomniałam napisać.
Życzę Wam wszystkim pięknych Świat i niech Wasze świąteczne „prezenty” przyniosą radość całej rodzinie. Oby ten czas był spokojny i bez najmniejszych problemów! Dbajcie o siebie i maleństwa! Wszystkiego Dobrego
wszystkozajete
Moderatorka
Ja używam aplikacji i nie widzę zadnych zmian [emoji848]
Ja tak samo. W tapatalku jak było tak jest
Więzadła. Zdarza mi się przy kichnieciu. Z tym, że jak mam kichnąć a leżę, to od razu podkulam nogi pod brzuch. Działa. Nie podnoś się tak gwałtownie W poprzednich ciążach też tak miałam. Zwykle zakłuje z boku ale tak, aż się wygnę z bólu.
Też tak mam właśnie przy kichnięciu lub kaszlu.
U
użytkownik 902
Gość
Korzystając z chwili spokoju chciałam Wam życzyć pięknych, spokojnych Świąt pełnych miłości, w rodzinnej atmosferze. Żeby zdrowie i uśmiech Was nie opuszczały, a te małe robale pozwoliły się obżerać [emoji2]
ja już oficjalnie skończyłam przygotowania, już dwie bombki zbite[emoji23] ciekawe ile będzie na koniec świat;p dozeramy zaraz resztki tortu, a potem na obiad do teściów
ja już oficjalnie skończyłam przygotowania, już dwie bombki zbite[emoji23] ciekawe ile będzie na koniec świat;p dozeramy zaraz resztki tortu, a potem na obiad do teściów
malina2312
Fanka BB :)
Witam się przedświątecznie
kobietki powiedzcie jak Wasze wyniki tsh, ft3, ft4 teraz w ciąży. Ja przed ciążą problemów z tarczyca tzn z hormonami nie miałam. Mam tylko guzy na tarczycy, ale żadnych hormonów nie brałam tsh przed ciążą w okolicy 1.
Wczoraj robiłam wyniki na wizytę na 31 grudnia i co wyniki:
Tsh 0,0590
Ft3 4,96
Ft4 18,41
Poczytałam troszkę i niby między 10-12 tydzień tarczyca najbardziej reaguje wpływ ma bhcg ale to tsh takie niskie. Czuje że endokrynolog mnie czeka
A jak Wasze wyniki?
kobietki powiedzcie jak Wasze wyniki tsh, ft3, ft4 teraz w ciąży. Ja przed ciążą problemów z tarczyca tzn z hormonami nie miałam. Mam tylko guzy na tarczycy, ale żadnych hormonów nie brałam tsh przed ciążą w okolicy 1.
Wczoraj robiłam wyniki na wizytę na 31 grudnia i co wyniki:
Tsh 0,0590
Ft3 4,96
Ft4 18,41
Poczytałam troszkę i niby między 10-12 tydzień tarczyca najbardziej reaguje wpływ ma bhcg ale to tsh takie niskie. Czuje że endokrynolog mnie czeka
A jak Wasze wyniki?
reklama