U
użytkownik 902
Gość
Ja używam aplikacji i nie widzę zadnych zmian [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, też mi się marzą święta w górach :-) A pieski mamy dwa, duże [emoji2] Czeka nas długa trasa w wigilię.Cześć dziewczyny
Ale zmiany na forum!
Ja właśnie w trasie w góry. Przede mną 5,5h jazdy samochodem z trzeba psami
Pierwszy raz będę w górach bez możliwości jazdy na desce i grzanca
Warunki drogowe nie są dobre, mnóstwo samochodów, wiatr i miejscami deszcz. Kto wyrusza na święta - niech uwaza.
O Pani... Ja też mam żywą ale kurde wcale jej nie czuję. Mam dziś moc. Ogarnęłam dom, wykarmiłam rodzinkę, wyrobiłam ciasto na ciastka. Zjadłam obiad, ale znowu burczy mi w brzuchu. Chyba poczytam coś korzystając z faktu, że nie jest mi niedobrze od przewijania stron w czytniku Bezpiecznej podróży @Wyjątkowa MartaOesu.. mąż przyniósł choinkę..pachnie tak,że mi się wszystko cofa.. jak żyć?!
Mnie ciagnie w tym tygodniu w clemensi, jakby mialoby mi dziecko wypasc. Chcialam odstawic magnez bo mam tez go w witaminach i wyglada ze nie odstawie. Dzisiaj wzielam po kilku dniach i wyglada na to ze wlasnie tego sie moj organizm domagal. Wiezadla tez daja znac o sobie, jak za szybko sie zrywam z lozka.Więzadła. Zdarza mi się przy kichnieciu. Z tym, że jak mam kichnąć a leżę, to od razu podkulam nogi pod brzuch. Działa. Nie podnoś się tak gwałtownie W poprzednich ciążach też tak miałam. Zwykle zakłuje z boku ale tak, aż się wygnę z bólu.
Mi nie choinka, ale inne zapachy przeszkadaja. Mdlosci mam okropne dzisiaj a jeszczs kapusty i grzybow nie zaczelam gotowac.Oesu.. mąż przyniósł choinkę..pachnie tak,że mi się wszystko cofa.. jak żyć?!
Dziewczyny też wam się zdarzają takie chwilowe kłucia czy skurcze chyba hmmm macicy położyłam się chwilę chciałam wstać i tak mnie chwyciło aż zgieło
Nie fajne to było
Cześć dziewczyny
Ale zmiany na forum!
Ja właśnie w trasie w góry. Przede mną 5,5h jazdy samochodem z trzeba psami
Pierwszy raz będę w górach bez możliwości jazdy na desce i grzanca
Warunki drogowe nie są dobre, mnóstwo samochodów, wiatr i miejscami deszcz. Kto wyrusza na święta - niech uwaza.