reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja już po badaniu. Wszystkie badania super. Maluch 11+4, przepływu w porzadku, przezierność 1,1 jak powiedział lekarz "książkowo", pappa z krwi plus USG dalo 1 do kilku i kilkunastu tysięcy, serduszko 154 uderzeń, crl 4,8
Ryczalam ze szczęścia jak debil... Maluch taki skoczny, machał łapkami..jestem taka szczęśliwa! Teraz czas na makro i mniejsze szczęście :errr:
Super, gratulacje [emoji173]

reklama
Witam wszystkie lipcowe mamy :) onazmijeczka dla mnie tez ciąża byla dużym zaskoczeniem szczególnie ze to trzecia :) może są tu mamy w podobnej sytuacji? w każdym razie ciężko było na początku psychicznie a potem doszły jeszcze ciążowe mdłości i złe samopoczucie. A tu do pracy trzeba isc starsze zawiesc do szkoly mlodsze do przedszkola z psem na spacer... dobrze ze od początku grudnia jestem w domu. Chociaż chorujemy ostatnie tygodnie to zawsze w domu i mniej gonitwy :) ktora sie zacznie znowu od wrzesnia ale z trójką :baffled:

Bardzo Ci współczuje, że przechodzisz przez to samo. Nie ma słów na określenie tego bólu. Ja tez pocieszam sie tym że moj organizm dokładnie wiedział co robił i po co. Bedziesz miała zabieg czy czekasz na samoistne poronienie?

Jestem po dodatkowym usg i niestety serca nie ma i juz nie bedzie. Pojechałam do mojego ginekologa i mam termin umówiony na niedziele. Mam sie stawić miedzy 8-9 na zabieg. Bedzie mi go wykonywał moj gin prowadzący. Powiedział że po zabiegu jak bedzie wszystko ok to wieczorem do domu, a najpóźniej w poniedziałek rano. Powiedział że nie mam sie martwić bo na święta będę w domu.
Tak mi przykro.... trzymaj się :(

Naszła mnie taka refleksja, że to forum jest takie „życiowe”. Strach niektórych z nas przeplata się ze szczęściem innych, później radość miesza się ze smutkiem.
Natka, myśle o Tobie od wczoraj. Przesyłam Ci dużo ciepła.

Witam wszystkie lipcowe mamy :) onazmijeczka dla mnie tez ciąża byla dużym zaskoczeniem szczególnie ze to trzecia :) może są tu mamy w podobnej sytuacji? w każdym razie ciężko było na początku psychicznie a potem doszły jeszcze ciążowe mdłości i złe samopoczucie. A tu do pracy trzeba isc starsze zawiesc do szkoly mlodsze do przedszkola z psem na spacer... dobrze ze od początku grudnia jestem w domu. Chociaż chorujemy ostatnie tygodnie to zawsze w domu i mniej gonitwy :) ktora sie zacznie znowu od wrzesnia ale z trójką :baffled:
Zapraszam pod tabelkę to dopiszę :) No i witam oczywiście, też oczekuję trzeciego malucha :)

Bardzo Ci współczuje, że przechodzisz przez to samo. Nie ma słów na określenie tego bólu. Ja tez pocieszam sie tym że moj organizm dokładnie wiedział co robił i po co. Bedziesz miała zabieg czy czekasz na samoistne poronienie?

Jestem po dodatkowym usg i niestety serca nie ma i juz nie bedzie. Pojechałam do mojego ginekologa i mam termin umówiony na niedziele. Mam sie stawić miedzy 8-9 na zabieg. Bedzie mi go wykonywał moj gin prowadzący. Powiedział że po zabiegu jak bedzie wszystko ok to wieczorem do domu, a najpóźniej w poniedziałek rano. Powiedział że nie mam sie martwić bo na święta będę w domu.
Przykro mi :-(

Witaj :-) ja również oczekuje 3 dzidziusia :-)

reklama
od razu milej jak jest nas więcej :) troche mi bylo przykro bo reakcje na ciąże były różne czasem nawet współczujące " bo od nowa ci się zacznie....". a mam pytanie czy widać wam już brzuszki? bo w poprzednich juz byłam okrągła a teraz tak jakby nic sie nie działo :)

Do góry